Sitemap - oversigt over sider Sitemap
Føj til foretrukne Føj til foretrukne
Udskriv denne side Udskriv

 
 

Forbud mot kosttilskudd

- indlægget er vist 3410 gange.

Oprettet af: [ Bruger slettet ]
D. 23.02.2004 kl.19:56
Du skriver i et tidligere innlegg at EU forsøker å vedta et forbud mot kosttilskudd i effektive doser og at kosttilskudd generelt bare skal kunne fås på resept. Tror du de vil lykkes med dette? Er det legemiddelindustrien som står bak? Må en virkelig gå til det skritt å hamstre kosttilskudd mens det enda er lovlig? I USA forsøkte de jo seg på det samme, men mislykkes pga en massiv motstand og protest fra folket og grupper som hadde engasjert seg mot dette. Kosttilskudd blir jo stadig med populært blant folk, og det til tross for at våre myndigheter mer eller mindre fraråder oss å bruke det. Det er vel for at vi kjenner på kroppen at det virker at vi likevel gjør det. Er det virkelig mulig at EU kan lykkes i å vedta lover som går så på tvers av folkeviljen. Tar politikerne bare hensyn til storindustriens interesser? I såfall har vi jo ikke lenger demokrati. Tror du det er bare et tidsspørsmål før kosttilskudd-industrien blir like stor som legemiddelindustrien eller vil sistnevnte til slutt "beseire" førstnevnte?

Bekymret tilhenger av kosttilskudd


Besvaret af: [ Bruger slettet ]
D. 23.02.2004 kl.19:56
Dette er et meget vigtigt spørgsmål. Som det ser ud lige nu, så vil det ikke være muligt efter en overgangsperiode på ca. 3 år at købe effektive kosttilskud uden først at tale med en læge og få en recept, hvis lægen mener det er noget du har behov for. Vitamindoktor ser dette som et stort tilbageskridt i bestræbelserne på at lade befolkningen tage hånd om sin egen sundhed, men min og andres protester belv ikke hørt. Jeg kan dog love dig at vi finder en løsning på dette problem, om nødvendigt her i databasen.
Venlig hilsen VitaminDoktor.Til toppen af siden Udviklet af Altero Webdesign i samarbejde med IT-Profil. Vedligeholdes med ADcms