Sitemap - oversigt over sider Sitemap
Føj til foretrukne Føj til foretrukne
Udskriv denne side Udskriv

 
 

C-vitamin og kvikksølv

- indlægget er vist 3466 gange.

Oprettet af: [ Bruger slettet ]
D. 23.02.2004 kl.19:58
Har forstått det slik at store doser C-vitamin kan fjerne kvikksølv fra hjernen og sentralnervesystemet. Jeg har svært mye amalgam i tennene og har mistanke om at jeg er mildt amalgamforgiftet. Er mye trett, og fordøyelsen min fungerer ikke helt som den skal. Men hvor mye C-vitamin skal til for å fjerne allerede lagret kvikksølv fra kroppen? Er det slik at jo mer en tar jo mer C-vitamin en tar jo mer kvikksølv får en skilt ut? Jeg tar ca 5 gram om dagen, fordelt på 3 doser (I tillegg tar jeg tilskudd av praktisk talt alle andre vitaminer og mineraler). Bør jeg ta mer enn dette?


Besvaret af: [ Bruger slettet ]
D. 23.02.2004 kl.19:58
Kviksølvbelastningen kan reduceres med tilskud af selen, ca. 200 mcg per dag. Vitamin C er det eneste vi kender der er i stand til at tage små mængder kviksølv med sig ud fra centralnervesystemet. Følsomheden for kviksølv er individuel. Nogle bliver dårlige af små mængder, medens andre er upåvirket selv af større koncentra-tioner. Jeg er i gang med at oprette et skema over symptomer på kviksølvbelastning her i databasen. Du vil finde det inden så længe under "Tungmetaller."
Venlig hilsen VitaminDoktor.


Besvaret af: [ Bruger slettet ]
D. 23.02.2004 kl.19:59
Hvorfor fjerner du ikke dine amalgamfyldinger?
God information er f.eks. på www.kviksoelv-fri.dkTil toppen af siden Udviklet af Altero Webdesign i samarbejde med IT-Profil. Vedligeholdes med ADcms