Sitemap - oversigt over sider Sitemap
Føj til foretrukne Føj til foretrukne
Udskriv denne side Udskriv

 
 

Vitaminer til ingen nytte??

- indlægget er vist 3352 gange.

Oprettet af: [ Bruger slettet ]
D. 23.02.2004 kl.20:01
Leser i Sveriges Storsta morgontidning, DAGEN NYHETER. Skriver ordrett hva som står skrevet:

VITAMIN INGET CANCERSKYDD

Varken sjukdom eller dödlighet minskade för patienter som fick vitaminpiller, visar brittisk studie!!

Piller med så kallade antioxidanter, det vill säga vitamin E, C och betakaroten, skyddar inte mot hjärt-och kärlsjukdomar eller cancer. Det visar en brittisk hjärt-skyddstudie. som omfattar över 20000 personer. Samtliga var mellan40 och 80 år och hade någon hjärt- eller kärlsjukdom eller diabetes. De har följts under fem år och studin är den mest omfattande hittills. De patienter som slumpmässigt hade valts ut att få vitamintabletter i stället för sockerpiller fick visserligen något föhöjda halter av vitaminer i blodet, men forskarna kunde inte se någon som helst skillnad när det gällde sjukdom och dödlighet, varkan i hjärt-ochkärlsjukdomar, cancer eller ögonsjukdomar!

Personlig tror jeg en slik undersøkelse er kjøpt og betalt (korrupt). Selv bruker jeg kostforsterkning for ca 1000 kr. pr. måned!!!!

Men hva sier du, KNUT, til en slik undersøkelse, kjenner du til den????
20000 personer er jo mye!!!!

MVH Audun Aune


Besvaret af: [ Bruger slettet ]
D. 23.02.2004 kl.20:01
Kære Audun.
Det vil komme mange undersøgelser der viser lignende negative ting om vitaminer og mineraler, men det kommer mange gange flere der viser at vitaminer og mineraler styrker sundheden. Videnskab er noget vanskeligt noget. En lille fejl i designet i en undersøgelse, og den viser fejl resultat. Hovedsagen er at du kan mærke det hjælper og at jeg og mange andre der anvender disse ting i praksis har gode resultater. Om 100 år kan videnskaben (måske) bevise hvor godt det er, men det er for sent for os, der har behovet her og nu. Derfor lyt til din krop, brug sund fornuft og suppler op mangler i kosten! Venlig hilsen VitaminDoktor.


Besvaret af: [ Bruger slettet ]
D. 23.02.2004 kl.20:01
Tusen takk Knut, for mange svar!
Jeg lyttet til deg på kickoff i danmark på februar. Jeg ble imponert over måten du fremla din kompetanse på!!!
Bra bok du har også!!!!!
Mvh Audun.


Besvaret af: [ Bruger slettet ]
D. 23.02.2004 kl.20:01
Kære Audun.
Tak for din ros. Jeg svar gerne på dine spørgsmål. De er generelle og kan sikkert også hjælpe andre til bedre at styre rundt i de mange informationer om sundhed vi udsættes for til daglig.
Venlig hilsen VitaminDoktor.Til toppen af siden Udviklet af Altero Webdesign i samarbejde med IT-Profil. Vedligeholdes med ADcms