Sitemap - oversigt over sider Sitemap
Føj til foretrukne Føj til foretrukne
Udskriv denne side Udskriv

 
 

Hørfrøolie

- indlægget er vist 10458 gange.

Oprettet af: [ Bruger slettet ]
D. 23.02.2004 kl.20:07
Jeg vil spørge om hørfrøolie. Der står i bogen "spis efter din blodtype" en opskrift på en "cellemembran-cocktail". Den består af frugtjuice, lecitin-granualt og hørfrøolie.
Når jeg siger hørføolie er der mange der siger linolie, og at det må man sandelig ikke spise, det er giftigt!
Jeg ved at jeg kan købe hørføolie i helsekostforretninger, men hvis jeg kigger efter linolie står der at det er lavet af hørfrø.
Så er det den rene gift eller er det behandlet på forskellig vis.
venligst karen


Besvaret af: [ Bruger slettet ]
D. 23.02.2004 kl.20:07
Hej Karen.
Jeg vil anbefale dig at købe dine madolier hos helsekost og ikke i malerforretningen. Jeg har aldrig mødt nogen, der har erfaring med at drikke linolie. Jeg håber ikke du vil være den første der beviser om det er giftigt. Giv dit træværk linolien. Måske kan farvehandleren oplyse dig hvad de har tilsat linolien. Måske er det en fabrikations-hemmelighed.
Venlig hilsen VitaminDoktor.


Besvaret af: [ Bruger slettet ]
D. 23.02.2004 kl.20:07
Til vitamindoktoren
Grunden til at jeg spurgte om hørføolie, var at min helsebutik ikke havde noget. Jeg gik på apoteket og spurgte efter hørfrøolie, svaret var: det skal du købe hos malerhandleren, og er ikke til at spise. Det kunne jeg godt regne ud,når man køber det hos malerhandleren.
Du kan godt se mit dilemma, for helsebutikken kunne heller ikke forklare mig forskellen. Men jeg er glad for at du kunne svare mig.
Mvh Karen


Besvaret af: [ Bruger slettet ]
D. 23.02.2004 kl.20:07
Hej igen.
Jeg har af en patient fået adressen på en mand i Norge, som har stor viden på dette område. Han fremstiller også selv olier af høj kvalitet, men i lille målestok. Han hedder Gunnar Laugen, telf. 47 -67128000. Jeg har ikke selv talt med ham, så det kan være han er lidt forvirret når du ringer.
Venlig hilsen VitaminDoktor.


Besvaret af: [ Bruger slettet ]
D. 23.02.2004 kl.20:08
Jeg har gennem ca. 20 år haft kronisk forstoppelse, og prøvet næsten ALT, uden længerevarende resultat.
Lige nu er jeg i gang med at læse blodtypediæten, og kom i tanke om en artikel, jeg har læst for nogle år siden vedr. en speciel müesli, der bestod af mere end 20 forskellige korn, frø m.m., som også kaldtes "svindeføde", og som skulle være fantastisk mod forstoppelse. Helsekostforretningerne kender den ikke - er der nogen derude, som kan hjælpe mig ?
Optimisten.Til toppen af siden Udviklet af Altero Webdesign i samarbejde med IT-Profil. Vedligeholdes med ADcms