Sitemap - oversigt over sider Sitemap
Føj til foretrukne Føj til foretrukne
Udskriv denne side Udskriv

 
 

Hudproblemer - ubalance efter langvarig penicilin og teracyklinbehandling

- indlægget er vist 4127 gange.

Oprettet af: [ Bruger slettet ]
D. 23.02.2004 kl.20:17
Efter langvarig penicilin og teracyklinbehandling pga. en voldsom boreliainfektion, der satte sig i nervebanerne, er der nu kommet ubalance i systemet. Der har været problemer med kalkstofskiftet, som nu skulle være i orden. Hud og hovedbud er glasagtig, - vi hverken modtage fugt eller fedt. Hvad er der galt?!

For nogle dage siden var hals og svælg skidt (har skyllet i molkosan m.m). Der er problemer med underlivet som skønnes at være hormon manglen - men det skønnes af patienten at det ikke hjælper - men deriomod forværre?
Er patienten angrebet af svamp eller er der evt. binyrebak hormoner?!


Besvaret af: [ Bruger slettet ]
D. 23.02.2004 kl.20:17
Kære Karina.
Flere af vore værdifulde tarmbakterier er følsomme for antibiotika. Det vil sige at der er risiko for, at vor fordøjelse lider skade efter en langvarig antibiotikakur. Det betyder at tarmindholdet begynder at gære i steden for at blive spaltet og fordøjet. I denne process opstår syre og skadelige stoffer. Prøv at få genoprettet fordøjelsen med præparater indeholdende fordøjelsesenzymer, fx Bio-Tura og lignende præparater (forhør i din nærmeste helsekostforretning). Hvis ikke det er tilstrækkeligt, er det nødvendigt med en konsultation og fastende blodanalyser.
Venlig hilsen VitaminDoktor.


Besvaret af: [ Bruger slettet ]
D. 23.02.2004 kl.20:18
Kære Flytlige.

Jeg kan ikke udfra din hjemmeside se hvad en konsultation, blodprøvetagning og analyse koster hos dig.
Kan du ikke give mig nogle priser

mange hilsener

Karina L. Nielsen


Besvaret af: [ Bruger slettet ]
D. 23.02.2004 kl.20:18
Kære Karina.
En konsultation koster kr. 800, Blodtype 150, Syre/base test i blodet 400.
Hvis du ønsker konsultation får du tilsendt materialet som bl. a. indeholder prisliste. I så fald bør du ringe og aftale tid på telf. 75726090.
Venlig hilsen VitaminDoktor.Til toppen af siden Udviklet af Altero Webdesign i samarbejde med IT-Profil. Vedligeholdes med ADcms