Sitemap - oversigt over sider Sitemap
Føj til foretrukne Føj til foretrukne
Udskriv denne side Udskriv

 
 

Eksem, blodtypediæt, struma - sammenhæng

- indlægget er vist 3952 gange.

Oprettet af: [ Bruger slettet ]
D. 23.02.2004 kl.20:27
Jeg er en kvinde på 28, der har haft struma da jeg var 8 år, og min skjoldbruskkirtlel er stadig hævet men stofskiftet normalt. Jeg blev som barn behandlet med "neomegazol" tror jeg det hed igennem 2-3 år. Idag er jeg meget allergisk overfor nikkel og kobolt. (lappetest resultat) Jeg er blodtype O, og blev for et år siden bekendt med blodtype diæten, jeg manglede dog et forum at diskutere det i og et sted at stille spørgsmål!! Alle de ting jeg ikke må få i diæten er det jeg er allermest vild med og har spist gennem længere tid - er dog villig til at give det en chance. Jeg tager intet kosttilskud på nuværende tidspunkt, og er ikke startet på blodtypediæten (vil gerne, men har børn - lidt besværligt med maden) Ser du en sammenhæng i dette???
Jeg håber på at høre fra dig..


Besvaret af: [ Bruger slettet ]
D. 23.02.2004 kl.20:27
Hej Janne.
Som blodtype 0 bør du ikke drikke mælk, undgå til daglig hvidt brød (hvedemel med gluten), vær varsom med kaffe og hvis du vejer for mange kilo så hold pause med kartofler. Det er ikke sikkert det vil have nogen indflydelse på din struma, men du vil generelt få det bedre.
Venlig hilsen VitaminDoktor.Til toppen af siden Udviklet af Altero Webdesign i samarbejde med IT-Profil. Vedligeholdes med ADcms