Sitemap - oversigt over sider Sitemap
Føj til foretrukne Føj til foretrukne
Udskriv denne side Udskriv

 
 

Nedsatt hørsel

- indlægget er vist 3934 gange.

Oprettet af: [ Bruger slettet ]
D. 23.02.2004 kl.20:31
Hei Flytlie.

Jeg har et spørsmål som jeg håper du kan gi meg et greitt svar på.

Jeg har i den senere tid fått mer og mer svekket hørsel på venstre side. Har vært til ørespesialist og fått bekreftet at det har dannet seg ny benstruktur utenpå stigbøyelen. Dette fører visst til at den ikke vibrerer, og at jeg slik ikke hører så godt. Dette vil nok bli værre og værre med tiden, og legene her kunne ikke gjøre noe med dette før hørselen var helt borte. Da kunne de operere, men ikke med 100% garanti for å få hørselen tilbake.

Finnes det noen måte å forhindre ytterligere forkalking, eventuelt å fjerne den forkalkingen som allerede har oppstått, feks. vha. cellesalt eller andre ting ??

Takknemlig for svar.

Vennlig hilsen
Ann-Elise.


Besvaret af: [ Bruger slettet ]
D. 23.02.2004 kl.20:31
Hej Ann-Elise.
Det er desværre ikke nogen patentløsning på dit problem. Jeg mangler oplysninger for at kunne give dig en personlig vejledning, men generelt kan jeg sige at du skal undgå mad der ikke passer til din blodtype (se "Blodtypediæten") og tage de nødvendige vitaminer og mineraler: Vitamin C 1g, Vitamin E 350 mg, Omega-6 to kapsler, Omega-3 tre kapsler, 2 Multivitamin uden jern og tilskud at zink 1 pille daglig i 6 mdr.
Venlig hilsen Vitamindoktor.


Besvaret af: [ Bruger slettet ]
D. 23.02.2004 kl.20:31
Hej Flytlie!

Jeg har nu gennem et år anstrengt mig for at følge blodtypediætens anvisninger (fra bogen ' Blodtypediæten') for blodtype A, hvilket jeg har haft stor gavn af, idet jeg er sluppet af med de værste smerter i led og muskler, som har årsag i tidligere hårdt arbejde. Jeg har også tabt en fjerdedel af de overflødige kilo og har fået mere energi. Jeg er imidlertid blevet godt og grundigt træt af at spise knækbrød i bestræbelserne på at undgå hvedemel. Jeg har forsøgt gennem internettet og div. etniske forretninger at opdrive de nævnte Essæerbrød og Ezekielbrød men desværre forgæves.
Det ville glæde mig om du eller en af debatforums deltagere kunne være mig behjælpelig med oplysning om, hvor og under hvilket navn det kan købes, eller evt. en opskrift så jeg selv kan bage disse brød.
Iøvrigt forstår jeg ikke, at jeg skal undgå hvedemel, men gerne må spise pasta, som jo er lavet af hvedemel. Er der en god forklaring på dette? På forhånd tak.
Med venlig hilsen Connie Pedersen.


Besvaret af: [ Bruger slettet ]
D. 23.02.2004 kl.20:31
Til Olivia.
Hvedemel er ikke særlig problematisk for de fleste blodtype A. Det er meget problematisk for blodtype 0. Det vil sige at lidt kan du tåle, men undgå større mængder. I Dansk Supermarked kan du købe speltbrød, så du ikke behøver kun at spise rugbrød. Orionbageriet (forhør hos din lokale helsekost) bager brød af de mere sjældne kornsorter. Vægtmæssigt er det vigtigt for dig at undgå kartofler, søde ting, mælk og kød fra svin og kvæg.
Hilsen Vitamindoktor.


Besvaret af: [ Bruger slettet ]
D. 23.02.2004 kl.20:31
Hej Connie

Hvis du vil undgå hvede, kan du bage med durummel istedet for, det er neutralt. Den opskrift jeg (jeg er også A) bruger på boller er:
½ pk. gær
2 spsk. økologisk rørsukker (alm. sukker kan godt bruges)
1 spsk. mørk sirup
3 spsk. olivenolie
5 dl durummel
1 dl groft rugmel
1 dl rismel
3 dl vand (og efter behov)

Rør sukkeren og gæren sammen, så det bliver flydende. Tilsæt alt andet og ælt den sammen. Dejen skal være klistret for at hæve bedst. Hæv dejen i 2 timer og lad den efterhæve i 1 time. Bag bollerne ved 200 grader i ca. 25 min.

Venlig hilsen UffeTil toppen af siden Udviklet af Altero Webdesign i samarbejde med IT-Profil. Vedligeholdes med ADcms