Sitemap - oversigt over sider Sitemap
Føj til foretrukne Føj til foretrukne
Udskriv denne side Udskriv

 
 

Utslitt

- indlægget er vist 3333 gange.

Oprettet af: [ Bruger slettet ]
D. 23.02.2004 kl.20:36
Jeg har i ett år vært sykemeldt pga at jeg er helt utslitt og fungerer veldig dårlig i hverdagen. Jeg greier nesten ikke å gjøre noe husarbeide, og blir veldig fort sliten sammen med andre særlig hvor det er mye prating. Sover også veldig dårlig. Sovner sent og våkner hver time utover hele natta. Har vært på sykehus og tatt en mengde prøver, men alle prøvene er bra. Er det noe vitaminer/mineraler jeg kan ta for å få mer energi og for å få sove bedre?
Vennlig hilsen Wenche


Besvaret af: [ Bruger slettet ]
D. 23.02.2004 kl.20:36
Hej Wenche.
Jeg har ingen oplysninger om dig, derfor kan jeg ikke give dig individuelt råd, men følgende opskrift hjælper ofte på ukompliseret træthed: Vitamin Q-10 30 mg 1-4 daglig, Vitamin C 500 mg x 2, Omega-3 fiskeloie 2 kaps., et multivitamin-præparat og en B-vitaminkur (fx 2 tabl. x 2 dgl. i 6 uger). Har du trang til sødt, så spis 1-2 kromtabl. daglig i en periode. Hvis det ikke virker i løbet af 8 uger, bør du undersøges nærmere, evt. med blodanalyser.
Venlig hilsen Vitamindoktor.Til toppen af siden Udviklet af Altero Webdesign i samarbejde med IT-Profil. Vedligeholdes med ADcms