Sitemap - oversigt over sider Sitemap
Føj til foretrukne Føj til foretrukne
Udskriv denne side Udskriv

 
 

Atopisk eksem

- indlægget er vist 3335 gange.

Oprettet af: [ Bruger slettet ]
D. 23.02.2004 kl.20:39
Vi er veldig i tvil om vi kan gi barnet vårt ekstra med vitaminer og mineraler. Han er bare 1 ½ år. Grunnen til at vi gjerne vil vite dette er at han er plaget av atopisk eksem, og vi har fram til nå prøvd det meste. Han går fast til hudlege og vi følger rådene der med å smøre med fete kremer, vaske lite med såpe og vann. Vi må bruke sterke steroidkremer for å holde eksemet i sjakk, og noen ganger hjelper ikke det heller. Vi har prøvd homøopati også, men han klarte ikke å få til noen bedring heller.

Så det er i litt desperasjon vi nå henvender oss til deg på denne måten, vi håper du kunne ta deg bryet med å svare oss, og kanskje gi oss noen gode råd.


Besvaret af: [ Bruger slettet ]
D. 23.02.2004 kl.20:39
Hej Bjørn.
Jeg kan godt forstå du er fortvivlet. Du sendte mig et billede af dit barn. Her er mit forslag: Du skal få taget barnets blodtypen og følge rådene i bogen "Blodtypediæten." Hvis du ikke kan få taget blodtypen, skal du holde op med mælk, poteter og hvede (gluten). Er det ikke nok, vil jeg gerne finde en tid til konsultation. I så fald skal du ringe på telefon 75726090 og aftale en tid. Dette er noget som der kan gøres noget ved i de aller fleste tilfælde, men det er ofte nødvendigt at tænke utraditionelt.
Venlig hilsen Vitamindoktor.Til toppen af siden Udviklet af Altero Webdesign i samarbejde med IT-Profil. Vedligeholdes med ADcms