Sitemap - oversigt over sider Sitemap
Føj til foretrukne Føj til foretrukne
Udskriv denne side Udskriv

 
 

Amalgam og fluor

- indlægget er vist 3656 gange.

Oprettet af: [ Bruger slettet ]
D. 23.02.2004 kl.20:41
Hei! Finnes det noen effektiv kur mot dette problemet? En onkel av meg har nylig fått det og han har ikke fått noe middel av doktoren.
Lars


Besvaret af: [ Bruger slettet ]
D. 23.02.2004 kl.20:41
Herpes zoster eller helvedesild kan stoppes, hvis det bliver opdaget tidligt i forløbet, helst inden de første knopper bliver til blærer. Der findes flere præparater. En af de ældste er Zovir. Det findes både som tabletter og mixtur. Andre er Geavir, Orivir og Zoviplus.
Tal med lægen og få en recept inden det er for sent.
Venlig hilsen Vitamindoktor.


Besvaret af: [ Bruger slettet ]
D. 23.02.2004 kl.20:42
Hvormange gange kan et sådan udbrud fåes. Jeg har i år haft 4 udbrud, og vil gerne høre om man kan undgå disse ved at styrke sit imunforsvar. Og ligeledes med hvad det kan styrkes.
Jeg får temp. op til cirka 40, og er helt ændret i adfærd. Har i Ungarn fået svovlholdig mudder på mine sår efter udbrudene, og det har begrænset sårenes udbredelse.

Venlig hilsen Søren Risager


Besvaret af: [ Bruger slettet ]
D. 23.02.2004 kl.20:42
Hej Risager.
Ved gentagne udbrud af Herpes zoster, er det nødvendigt med en undersøgelse, dels af immunsystemet, dels af det organ som dette hudområde står i forbindelse med. Dette sidste kan din læge hjælpe dig med. Hvad angår immunsystemet, kan du læse mere i min bog "Vitaminrevolutionen" side 177 og 266.
Venlig hilsen VitamindoktorTil toppen af siden Udviklet af Altero Webdesign i samarbejde med IT-Profil. Vedligeholdes med ADcms