Sitemap - oversigt over sider Sitemap
Føj til foretrukne Føj til foretrukne
Udskriv denne side Udskriv

 
 

Graviditet og folinsyre

- indlægget er vist 4133 gange.

Oprettet af: [ Bruger slettet ]
D. 23.02.2004 kl.19:22
Jeg er gravid og har i 2 mdr. op til graviditeten taget folsyretabletter 1 stk. daglig. 1 mdr. før graviditeten begyndte jeg på Gravid-vitaminpiller med 400 mikrogram folinsyre, men der findes et barn i familien med diastematomyelia. Vil du råde mig til at tage yderligere folinsyre for at mindske risikoen for denne sygdom, eller anden form for tilskud. Jeg er 6 uger henne.


Besvaret af: [ Bruger slettet ]
D. 23.02.2004 kl.19:22
Mangler på vigtige råstoffer afsløres gerne i graviditeten, hvor fosteret tager sin del. Vor viden på dette område er i sin spæde begyndelse, men stor nok til at advare mod risikoen for rygmarvsbrok ved mangel på folinsyre. Tilskud af vitamin E og planteolie (omega-6 fedtsyrer) reducerer risikoen for svangerskabsforgiftning. Zink, krom, magnesium og selen tidligt i svangerskabet og eventuelt jern i små doser de sidste par måneder kan være en god løsning. En individuel vejledning der tager hensyn til eksisterende mangler og symptomer er dog at foretrække.
Hilsen VitamindoktorTil toppen af siden Udviklet af Altero Webdesign i samarbejde med IT-Profil. Vedligeholdes med ADcms