Sitemap - oversigt over sider Sitemap
Føj til foretrukne Føj til foretrukne
Udskriv denne side Udskriv

 
 

Vitaminer/mineraler

- indlægget er vist 4188 gange.

Oprettet af: [ Bruger slettet ]
D. 23.02.2004 kl.20:49
Er der vitaminer/mineraler, som modarbejder hinanden? - og er der noget om, at man skal tage forskellige
vitaminer/mineraler på for skellige tidspunkter af dagen. Hvilke
vitaminer/mineraler skal man holde pause fra og hvor længe?


Besvaret af: [ Bruger slettet ]
D. 23.02.2004 kl.20:49
Det er ikke noget som vi behøver at tage hensyn til i vort daglige indtag. Transporten af vitaminerne fra tarmen til leveren foregår i en lille minibus, med få sæder. Hvis vi fylder alle sæderne med ét mineral, er der ikke plads til de andre. Tager vi et om morgenen, et andet til middag og et tredje om aftenen, så optager vi dem lidt bedre og får dermed bedre udnyttet vor investering. Jeg kender mange der siger at det de ikke får spist om morgenen får vi hellere ikke resten af dagen. Det glemmes. Derfor er det praktisk at tage det hele om morgenen.
Hilsen Vitamindoktor.


Besvaret af: [ Bruger slettet ]
D. 23.02.2004 kl.20:49
Jeg har fått anbefalt et magnesium tilskudd hvor det står :Magnesium(as oxide, from amino acid chelate).Vil jeg kunne ta opp dette fra tarmen? På et annet tilskudd står det: Magnesium (from magnesium oxide, magnesium aspartate). Er dette lettere å ta opp i kroppen? Hva bør det helst stå på boksen?
Takk for hjelpen - jeg sliter med store muskelspenninger i kroppen.


Besvaret af: [ Bruger slettet ]
D. 23.02.2004 kl.20:49
Hej Maarie.
Magnesium er relativt let optageligt. Ønsker man at det meste skal blive i tarmen fx som afføringsmidlet Magnesia, laver man det som oxid. Du kan læse mere om magnesium under "Mineraler".
Venlig hilsen Vitamindoktor.


Besvaret af: [ Bruger slettet ]
D. 23.02.2004 kl.20:49
Min svigerfar på 95 år får åpenbart ikke nok sink via kosten på sykehjemmet. De siste 4-8 uker har syn og hørsel blitt betydelig svekket. Vil det hjelpe med tilskudd av sink ev.kombinert med vitamin B6?
På forhånd takk for svar, Sonja


Besvaret af: [ Bruger slettet ]
D. 23.02.2004 kl.20:49
Hej Sonja.
I den alder er mangler at forvente. Jeg vil foretrække en multivitamin uden jern (fx Bio-Antioxidant 2 om morgenen) kombineret med B-vitamin komplekset (fx Bega-B Kompleks 2 x 2 i 2 mndr.).
Venlig hilsen VitaminDoktor.Til toppen af siden Udviklet af Altero Webdesign i samarbejde med IT-Profil. Vedligeholdes med ADcms