Sitemap - oversigt over sider Sitemap
Føj til foretrukne Føj til foretrukne
Udskriv denne side Udskriv

 
 

Hjerneslag og urinveisproblemer

- indlægget er vist 3475 gange.

Oprettet af: [ Bruger slettet ]
D. 23.02.2004 kl.20:54
Mitt spørsmål er : Min far (88 år gammel) fikk for fire uker siden en hjerneblødning, noe som resulterte i en svekkelse av venstre side med delvis lammelse i venstre hånd, samt at han fikk problemer med urinlekkasje om natten. Han fikk smertestillende tabletter (Ibux) pga et brukket ribben og vond rygg. Han oppdaget etter et par uker, med bruk av disse tablettene om kvelden, at han ikke lenger hadde noen problemer med urinen om natta. Ved å sløyfe Ibux om kvelden, kom urinproblemene tilbake, og han måtte på toilettet opp til fire ganger hver natt, noe han har store vansker med. Vi lurer derfor på, hva dette kan skyldes ( at de smertestillende tar bort urinproblemene), og om det muligens kan være andre (natur)medisiner eller andre ting, som kan hjelpe for hans problemer?


Besvaret af: [ Bruger slettet ]
D. 23.02.2004 kl.20:54
Ibux virker formentlig, fordi det reducerer irritationen i væv. Det samme kan opnås til en vis grad med kombinationen Vitamin C 1 g, Vitamin E 350 mg og Omega 3 fedtsyre 3 kapsler. Bioflavonoider og Magnesium kan ligeledes forbedre urininkontinens, hvis man mangler det i kroppen. Inden man starter på kosttilskud er det vigtigt at få undersøgt en morgenurinprøve hos lægen. Hvis der er en infektion, skal denne bekæmpes først.
Hilsen Vitamindoktor.Til toppen af siden Udviklet af Altero Webdesign i samarbejde med IT-Profil. Vedligeholdes med ADcms