Sitemap - oversigt over sider Sitemap
Føj til foretrukne Føj til foretrukne
Udskriv denne side Udskriv

 
 

Store doser Omega3 under svangerskap farlig?

- indlægget er vist 4215 gange.

Oprettet af: marte løgevik ylitalo
D. 03.03.2004 kl.12:00
Var på et kurs i fjor ang ufrivillig barnløshet. Der sa foretaksholderen at de hadde funnet ut at høykonsentrert omega 3 ikke var å anbefale til gravide, ammende og barn under syv år da dette kunne føre til allergi senere i livet. Stemmer det? Ble litt skremt og provosert av det, da jeg så lenge jeg har jobbet med helsekost, har fått vite at omega 3 er godt for fosteret og utviklingen av fosterets hjerne osv. Når jeg selv gikk gravid var jeg nødt til å ta 5 kpsl med pikasol til dagen for at ikke eksemen min skulle blusse opp. Dette tok jeg med god samvittighet siden jeg hadde lært at det var bra. Datteren min ble født med den mykeste silkhud og alle kjente og ukjente kommenterte huden hennes. Hun har fra ganske tidlig forstått mye og det er jeg overbevist om er fordi hun fikk i seg høykosentrert og store doser av omega 3 fra dag en. Nå får hun hver dag en teskje med EyeQ, noe jeg ikke har samvittighet til å slutte å gi. Kan jeg med god samvittighet fortsette å gi dette til henne?


Besvaret af: VITAMINDOKTOR
D. 05.03.2004 kl.20:05
Du har gjort der rigtige. Det er meget vigtigt for gravide at tage tilskud af fiskeolie. Man kan også spise fisk, men undgå tunfisk. De indeholder for mange tungmetaller. Fiskeoliens indhold af EPA og DHA har stor betydning for hjernens udvikling og barnets senere trivsel og intelligens. Eye q som du nævner er en meget spændende fiskeolie med en speciel sammensætning. Den hjælper specielt børn med forsinket udvikling af motoriske og intelektuelle evner. Damp, hyperaktive, læse- og skrive-problemer, depressioner og adfærdsforstyrrelser er ubehagelige handicap som denne fiskeolie kan have en dramatisk indflydelse på. Så du kan trygt fortsætte med at give dit barn fiskeolie.
Venlig hilsen Vitamindoktor.Til toppen af siden Udviklet af Altero Webdesign i samarbejde med IT-Profil. Vedligeholdes med ADcms