Sitemap - oversigt over sider Sitemap
Føj til foretrukne Føj til foretrukne
Udskriv denne side Udskriv

 
 

Stille børn.

- indlægget er vist 4693 gange.

Oprettet af: pia
D. 12.03.2004 kl.08:39
Jeg var for ca. 3 uger siden til foredrag med Flytie, og hørte om Eye Q. Jeg har en datter på 15 år, som er en "Stille pige". Hun har store problemer med at skabe kontakt socialt, og er meget genert. Det har gjort, at hun idag er meget ensom og uden kontakt med andre unge. Jeg hørte så om Eye Q, og købte det samme aften, hun har nu taget det i ca. 2,5 uge, kan det virkelig passe at vi allerede kan fornemme en ændring. Inden for den sidste uge har hun været sammen med 2 piger fra klassen efter skoletid, og nu begynder der at komme opringninger til hende, hvilket der ikke er kommet før. Hun er selv helt i tvivl, for som hun siger lige pludselig får jeg mod til at sige mere på klassen, og jeg tør spørge andre om ting. Vi er så glade, og mange sorger og bekymringer er ligesom rykket i baggrunden, men man er jo alligevel lidt nervøs for om det bare er noget som kommer igen. Er der andre med erfaringer som disse? Eller med Eye Q?
Kærligst Pia


Besvaret af: VITAMINDOKTOR
D. 12.03.2004 kl.12:11
Kære Pia.
Det du her oplever med din datter er et ganske typisk forløb. Det er kun begyndelsen. Det bliver bedre endnu. eye q er en specielt sammensat fiskeolie som reducerer mangler på signalstoffer i hjernen. Den fulde effekt ser du efter 2-3 måneder. Derefter kan du reducere dosis ned til 2-3 daglig alt efter forløb.
Desværre går mange børn og unge rundt med problemer de ikke får løst, da meget få har hørt om dette interessante produkt.
Venlig hilsen Vitamindoktor.Til toppen af siden Udviklet af Altero Webdesign i samarbejde med IT-Profil. Vedligeholdes med ADcms