Sitemap - oversigt over sider Sitemap
Føj til foretrukne Føj til foretrukne
Udskriv denne side Udskriv

 
 

alderbetinget macula degeneration AMD - "øjenforkalkning"

- indlægget er vist 7567 gange.

Oprettet af: bjørn eir
D. 12.03.2004 kl.10:54
Øjenlægen har konstateret at jeg har fået ovennævnte øjensygdom i den tørre form.
Eneste behandlingsmulighed-iflg øjenlæge og hospital- er eet af to stærke vitamin/mineral præparater, nemlig SYNOSAN eller VITALUX.Med den foreskrevne dagsdosis af f.eks. SYNOSAN vil jeg skulle have 15 mg Beta-caroten, 452 mg vitamin C,246 mg E vitamin og 69.6 mg Zink samt 3 mg kobber.Vitalux indeholder bl.a. 80 mg zinck og 4 mg kobber.
Jeg er ikke startet på disse piller da jeg er meget i tvivl om forholdet mellem zinck og kobber er rigtigt. Er det det??
Er der andre forslag til vitaminer/mineraler mod ovennævnte lidelse?
Hvis det er ok at tage synosan eller vitalux hvilke andre vitaminer/mineraler kan så anbefales at supplere med?? det skal nævnes at jeg for 3 mdr siden er blevet opereret prostatatektomi. Ved første kontrolbesøg i mandags var PSA under 0.1


Besvaret af: VITAMINDOKTOR
D. 12.03.2004 kl.12:58
Drejer det sig om en reel forkalkning, vil infusioner med EDTA være behandlingen med den største sansynlighed for positiv effekt. Der er ikke noget mønster for specielle vitaminmangler ved denne sygdom. Vi tager blodprøver af hver enkelt patient for at finde individuelle variationer. Hvis du er opereret for en ondartet lidelse vil jeg advare mod store doser zink og kobber. Vitamin C, -E og betacaroten er uden broblemer.
Venlig hilsen Vitamindoktor.


Besvaret af: Dorthe
D. 06.10.2004 kl.12:03
Er tilfældigt stødt på denne hjemmeside www.pharmanatural.net, hvor produktet Lutein anbefales.Men har dog ingen erfaringer med det.
Kunne dog godt tænke mig at høre om nogle har erfaringer med dette produkt.


Besvaret af: Anne Carlsson
D. 08.12.2004 kl.11:21
Jeg har macula degenerasjon - tørr variant. Øyelege har anbefalt meg å bruk preparatet Vitalyx AX - 8 tabletter daglig. Det er en stor dose. Jeg er engstelig for sloke doser. .Til toppen af siden Udviklet af Altero Webdesign i samarbejde med IT-Profil. Vedligeholdes med ADcms