Sitemap - oversigt over sider Sitemap
Føj til foretrukne Føj til foretrukne
Udskriv denne side Udskriv

 
 

helbredet og autisme

- indlægget er vist 3639 gange.

Oprettet af: marcus
D. 15.03.2004 kl.14:05
min søn er autist han er seks år gammel. Han har lidt af børneeksem da han var lille, han har det ikke mere. Vi fandt ud af at han ikke kunne tåle grønne æbler og røde vingummi. Det der er problemet idag er at han går på en specialskole, hvor de gerne vil prøve om ritalin kan hjælpe ham med at sidde stille under indlæring. Dette er jeg meget i tvivl om vi skal give tilladelse til, derfor vil jeg gerne prøve noget andet først. Er der nogle mineraler eller vitaminer eller andet man kan give for at neddæmpe fysisk aktivitet hos børn. Nogle har fortalt mig at nogle indgange i hjernen kan være mindre aktive, kan dette afhjælpes. Kan der være nogle fødevarer han ikke kan tåle og hvor og hvordan får jeg testet det. Vi bor i Fredriksborg amt, hvis der skulle være et sted i nærheden.

Med venlig hilsen Joan


Besvaret af: VITAMINDOKTOR
D. 15.03.2004 kl.23:17
Du bør undgå sukker og sødt og se lidt på blodtypekost. Det vigtigste af alt er at gøre et forsøg med Kirunalolie: 6 kapsler daglig i 3 måneder, derpå 2 kaps. daglig. Handelsnavnet i Skandinavien er eye q. Du må gerne skrive her om dine erfaringer. Lykke til.
Venlig hilsen Vitamindoktor.Til toppen af siden Udviklet af Altero Webdesign i samarbejde med IT-Profil. Vedligeholdes med ADcms