Sitemap - oversigt over sider Sitemap
Føj til foretrukne Føj til foretrukne
Udskriv denne side Udskriv

 
 

Problemer med spis efter din blodtype

- indlægget er vist 15425 gange.

Oprettet af: [ Bruger slettet ]
D. 23.02.2004 kl.19:29
Jeg har længe studeret spis efter din blodtype - og man bør være opmærksom på at teorien har udviklet sig meget siden den dukkede op i dk.
På A´damos hjemmeside dadamo.com kan man søge på div fødevarer og se de nye resultater for de forskellige blodtyper. Teorien er blevet meget mere forfinet efter han nu også deler folk op i udskillere ca 80%og ikke -udskillere ca 20 %. Det betyder at foreks. jordbær for O er gået fra undgå til neutral for 80% af = typerne. Den nye bog Lev efter din blodtype giver et fint billede af dette. MEN oversætterne har ikke været opmærksom på at der er ændringsblade på hjemmesiden som fortæller om fejl og mangler. Måske skulle din beskrivelse af blodtyperne på denne hjemmeside også revideres lidt .
Efter jeg har fulgt den revideret version er der virkeligt sket mirakler for mig- jeg har blodtype B - det sværeste har været at skulle undgå mælk i min datters(O type) kost når det nu var gavnligt for mig.
mvh Henriette


Besvaret af: [ Bruger slettet ]
D. 23.02.2004 kl.19:30
Kære Henriette
Tak for din personlige erfaring med diæten. Min praktiske erfaring med den er, at den dækker ca. 90% af madintolerancerne. For de 10% er det vigtigt at lytte til sin krop. Fx har jeg flere blodtype 0 der ikke kan tåle æg. Jeg har flere blodtype B der ikke kan tåle mælk (pga intolerance for mælkesukker). Jeg har nogle fra alle blodgrupper der ikke kan tåle øl- og bagegær, hvidløg og bønner. Vi har ikke set den sidste sandhed i denne sammenhæng endnu, men vi har taget hul på et spændende område, med stor betydning for sundheden.
Hilsen VitaminDoktor.


Besvaret af: [ Bruger slettet ]
D. 23.02.2004 kl.19:31
Hej! Jeg har lige købt D'Adamos og Whitneys bog 'spis efter din blodtype'. Forfatterne synes ikke at vide meget om genetik. A og B er dominante over O, der behøves ikke mutationer til dette.

I dag må man vide, i hvilken kromosom blodtyperne sidder. Man må også vide en del om hvad der ellers er i samme kromosom.
Dette gør det utroværdigt at hænge alt muligt andet på blodtypen.

Jeg forstår, at læger, som har omfattende klinisk erfaring om blodgrupperne O og A kan sige en del fornuftigt om dem. Men i alle fald D'Adamo er tynd og virrig vedrørende B og endnu mere vedrørende AB. Jeg er AB. Noget bedre?

Hilsen Minni


Besvaret af: [ Bruger slettet ]
D. 23.02.2004 kl.19:32
Kære Minni.
d'Adamo har startet en meget sund process, der går ud på at vi ikke alle er ens og skal have de samme kostråd. Vi er forskellige! Alene denne koknklusion fortjener han meget ros for. Inddelingen i blodtyper dækker 90 % af befolkningens behov for kostvejledning. Jeg vil indrømme at der er ca. 10 % der ligger udenfor, men tidligere var det 60 %. Det er dog et fremskridt!
Venlig hilsen VitaminDoktor.Til toppen af siden Udviklet af Altero Webdesign i samarbejde med IT-Profil. Vedligeholdes med ADcms