Sitemap - oversigt over sider Sitemap
Føj til foretrukne Føj til foretrukne
Udskriv denne side Udskriv

 
 

MAGNESIUM TILLEGG

- indlægget er vist 3961 gange.

Oprettet af: Bjørg Langerud
D. 25.03.2004 kl.18:09
Hei Knut Flytlie!
Jeg har nettop fått resultatet av min håranalyse fra USA og bl.a. viser den at jeg har for lite magnesium og for lite kalsium. Dette stemmer bra med det jeg selv hadde mistanke om da jeg har mye problemer med muskler, sener, hjertebank os.v.
Så jeg gikk ut og kjøpte meg et magnesium produkt fra Sunshine da dette var det sterkeste jeg kunne få tak i, 300 mg. Tok kapslene i 2 dager og har for første gang i mitt liv fått løs mage. Dosene var kanskje litt store: 600-900 mgpr. dag. Vel jeg tok for meg boken din og leste om igjen om magnesium og der fikk jeg en opplysning som jeg ble overrasket over; du skriver at magnesium som magnesiumoksid ikke hjelper for mangel men kun for treg avføring (noe jeg fikk oppleve). Dette produkt som jeg kjøpte inneholder kun magnesiumoksid og jeg blir helt matt!!! Regnet jo med at dette var bra for magn. mangel,men tok visst feil.
Håper du kan informere meg om et annet produkt som jeg får kjøpt her i NOrge som hjelper på magnesiummangel eller må jeg kjøpe det i utlandet??
Det er jo helt hårreisende at slike produkter finnes og atpåtil reklamerer for at det er bra for hjertet og muskler! Hvorfor blir ikke slike ting tatt opp offentlig? Folk flest setter seg jo ikke så veldig inn i hva produktene består av.
Håper på hjelp og veiledning fra deg. Dessuten håper jeg at jeg får en mulighet til å komme til konsultasjon snart hos deg, har du ikke konsultasjon i NOrge?
Med vennlig hilsen
Bjørg Langerud
Homeopat


Besvaret af: VITAMINDOKTOR
D. 25.03.2004 kl.21:21
Kære Bjørg.
Tak for en interessant problemstilling. Du har ret. Det drejer sig om tillid, men da der ikke er nogen kvalitetskontrol på kosttilskud, frister det nogle til de lette løsninger. Faktisk er det sådan, at hvis myndighederne opdager, at et kosttilskud virker, ja så bliver det trukket ud af markedet og forbudt! Hvis ikke et firma vil betale hvad det koster at få det registreret som Naturmedicin, så kommer det ikke i handelen igen. Jeg så gerne en omvendt holdning. Vedrørende magnesiumoxid, så har du ret i at det er godt mod forstoppelse, da det ikke optages i kroppen. Da det hellere ikke fylder meget i en multivitaminpille, ser vi det af og til på deklarationen. I det hele taget kan man ikke anvende et multivitamin til at behandle mangler. Højst til at forebygge. Magnesium er relativt let optageligt, undtagen som oxid.
Jeg har desværre ingen planer om en filial i Norge. Til gengæld vil det snart her på siden være mulighed for at bestille online-konsultation. Der er også planer om en kvalitetsvurdering af kosttilskud. Ønsker du kontakt med klinikken, så henvises til telefon +45 75726090. Her vil Jette hjælpe dig videre.
Venlig hilsen Vitamindoktor.Til toppen af siden Udviklet af Altero Webdesign i samarbejde med IT-Profil. Vedligeholdes med ADcms