Sitemap - oversigt over sider Sitemap
Føj til foretrukne Føj til foretrukne
Udskriv denne side Udskriv

 
 

Proton Pumpe Inhibitors og lang tids brug

- indlægget er vist 3859 gange.

Oprettet af: kmp
D. 31.05.2004 kl.22:36
Jeg er i den ulykkelige situation at jeg er "afhængig" af ovenstående piller - dette som følge af flere års mavesyre problemer, spiserørsbrok og deraf Barrett's (som er en pre cancer tilstand i spiserøret)

Mit problem med pillerne, som hedder Nexium, er at de giver ubehag, luft og trykken i mine tarme - et konstant problem. Jeg har læst mig frem til at pillerne kan skabe ubalance i tarmsystem/flora grundet af de mindsker mavesyren drastisk og samtidig påvirker et eller andet hormon der hedder gastrin!
Jeg har spist dem over ét år nu!

Er der noget jeg kan gøre mht. kost tilskud etc.? - jeg har også læst at man faktisk kan få B12 vitamin mangel !

På forhånd 1000 tak for et svar

Mvh,

KMP

Som en bibemærkning vil jeg tilføje at en læge har nævnt at netop disse nye PPI piller er verdens mest solge medicin - vel og mærke uden at man har langtids erfaringer mht bivrikninger - der må være potentielle store problemer hvis folk bare ukritisk fylder sig med den slags skulle man tro.


Besvaret af: VITAMINDOKTOR
D. 06.06.2004 kl.22:44
At du kender din blodtype og følger blodtypekosten i grove træk, er en forudsætning for, at din mave kan få det bedre. Ofte ender denne kostændring op med, at medicinen kan undværes helt eller delvist. Det kan også være en god idé at hjælpe til med fordøjelsen ved at spise mælkesyrekapsler før hvert hovedmåltid. Ønsker du at sætte dig dybere ind i dette emne, udkommer min bog "Mad som medicin og blodtypekost" i morgen.
Venlig hilsen Vitamindoktor.Til toppen af siden Udviklet af Altero Webdesign i samarbejde med IT-Profil. Vedligeholdes med ADcms