Sitemap - oversigt over sider Sitemap
Føj til foretrukne Føj til foretrukne
Udskriv denne side Udskriv

 
 

Vitamin K?

- indlægget er vist 3782 gange.

Oprettet af: lizzie
D. 17.06.2004 kl.21:50
Mit spørgsmål handler både om knogleskørhed og om næseblod der ikke kan stoppes. Min mor, der snart er 80 år gammel lider af kongleskørhed og har haft adskillige knoglebrud. Hun har netop haft endnu en episode med næseblod, der kun kunne stoppes med brændning efter 4 timers blødning. I afsnittet om vitamin K nævnes der ikke hvorledes der kan gives tilskud. Sker det med tabletter eller intravenøst? Kan den praktiserende læge hjælpe? Hun skal nu igen igang med jerntilskud og hun har det ikke godt med de gængse tabletter Hemojern (hård mave). Findes der tilskud der vil være blidere mod hendes mave?
På forhånd tak
Lizzie


Besvaret af: VITAMINDOKTOR
D. 17.06.2004 kl.22:57
Næseblod er ikke nødvendigvis tegn på vitamin K mangel. Når lægen "brænder", så ætser han en tynd blodåre i næsen der let går i stykker og giver næseblod.
Knogleskørhed i denne alder er ikke let at behandle. Forsøg med Glucosamin og muslingeolie (kan købes i helsekost og Matas).
Venlig hilsen Vitamindoktor.Til toppen af siden Udviklet af Altero Webdesign i samarbejde med IT-Profil. Vedligeholdes med ADcms