Sitemap - oversigt over sider Sitemap
Føj til foretrukne Føj til foretrukne
Udskriv denne side Udskriv

 
 

ankelsmerter

- indlægget er vist 5059 gange.

Oprettet af: ankel
D. 27.06.2004 kl.14:45
Til dr. Knut Flytli.
jeg er en 28år gammel mann som har sterke smerter i ankelen. for 14 år siden brakk jeg ankelen i en fotballkamp og har siden hatt smerter, det siste halvannet år sterkt tiltagende. nå går jeg med krykker og på sterke smertestillende. har før prøvd artroskopi o.l. Legene vet ikke helt hvorfor det gjør så vondt, de ser ikke noe hverken på mr eller ct. i høst prøvde de en illizarov ankeldistraksjon uten at det har blitt bedre. neste skritt er å stive av. Har kontakt med kirsti lea ( skulle hilse) i stavanger og hennes behandling, primert akkupunktur og noen vitaminer/mineraler, har en viss lindrende effekt. Legene tror det kan være en artrose eller at leddet er slitt vekk slik at leggbeina gnager direkte på fotbladet, derfor prøvde de distraksjon i høst.
Lurer på om du har noen tips.
mvh
petter madsen


Besvaret af: VITAMINDOKTOR
D. 27.06.2004 kl.23:06
Her vil det være klogt at gå ind og undersøge for blokering af meridianbaner, mangler og ubalancer. At fokusere på det "lidende" organ alene fører ikke altid til målet.
Venlig hilsen Vitamindoktor.Til toppen af siden Udviklet af Altero Webdesign i samarbejde med IT-Profil. Vedligeholdes med ADcms