Sitemap - oversigt over sider Sitemap
Føj til foretrukne Føj til foretrukne
Udskriv denne side Udskriv

 
 

pigmenttab

- indlægget er vist 4586 gange.

Oprettet af: Nana
D. 08.07.2004 kl.14:43
Jeg har døjet meget med candida men er ved at være af med den, selvom den ikke rigtigt vil slippe med det sidste. Jeg har haft utroligt mange skavanker og symptomer der aldrig er blevet taget alvorligt at læger, men har nu gået hos forskellige alternative behandlere som har hjulpet mig meget - Jeg har fået det betydeligt bedre, men der er stadig nogle ting der nager meget. Jeg har næsten hele mit liv haft kraftig høfeber, som jeg lider meget under om sommeren. Kan ikke komme af med det trods diverse behandlinger. Er begyndt at lide meget af væskeophobninger i hele kroppen, har mistet pigment omkring det ene øje - øjenbryn og vipper er næsten hvide. Jeg er rødhåret med fregner og det er derfor ikke så synligt som det kunne være, men stadig en stor gene for mig selv, også fordi det langsom ser ud til at brede sig. HAr tidligere haft hårtab på en plet bag på hovedet hvor håret også voksede ud helt hvidt. Dette har dog ændret sig til normal igen. Jeg døjer meget med svimmelhed og kvalme stadig er dog også blevet bedre. HAr lavt blodtryk, men rammes stadig af generende svimmelhed meget pludseligt engang imellem, hvor jeg føler at min krop er ved at falde bagover, selvom den ikke gør det. Er ret ubehageligt. Døjer med svien i spiserør, tørre slimhinder, PMS, sukkertrang....Men som sagt jeg har det meget bedre end for nogle år siden. HAr været på candidakur og har taget kosttilskud længe. Jeg har en del amalgamfyldninger og har fået skiftet de første to, regner med at få dem alle skiftet når økonomien tillader det, da jeg har en mistanke om det disse er den fundamentale udløser på problemet?? Men jeg er også så umådeligt træt af at bruge penge og energi på alt dette, ville gerne bare være sund og rask....Jeg tager nu c-vitamin, omnimin, b6, totalb, totala, chrom, pikasol, iperoxo....Kan du give mig nogle gode råd?? HAr jeg ret i at det er amalgamen der er udløseren eller hvad kunne det være? Jeg har tidligere fået en del antibiotika og binyrebarkhormon for høfeber og p-piller i en del år. Er dog stoppe med alt dette og rører det aldrig igen:)
Ja, det var en lang smøre...ved godt jeg kan lyde som en hypokonder og føler mig også som en når jeg går til lægen som er meget sjældent.
Håber du kan give mig et råd.
Hilsen
Nana


Besvaret af: VITAMINDOKTOR
D. 27.07.2004 kl.22:34
Kære Nana
Du skal undersøges for mangler og belastninger. Du skal spise blodtype-kost og starte med følgende opskrift: 2 tabl. Bio-calcium morgen og aften. 2 kaps. Original muslingeolie morgen og aften. Vitamin C 1 gram morgen og aften. Dette er ikke nok, men en begyndelse.
Venlig hilsen Vitamindoktor.


Besvaret af: Nana
D. 28.07.2004 kl.01:22
Kære vitamindoktor.
Tak for dit svar.
Jeg er blevet testet og har gået i længere tid hos en biopat. Da jeg startede havde jeg mange mangler og mine organer var ret nedbrudt, men de fungerer efter målingerne meget bedre nu. Min biopat har rådet mig til at få fjernet alle mine amalgamfyldninger, noget som jo er en kostelig affære. Jeg har fået fjernet to men har stadig en del tilbage. Sidst jeg blev testet så det meget fint ud med vitaminer og mineraler og det er derfor jeg er i syv sind omkring de tilbageværende symptomer. Mht blodtypekost så er det også noget jeg holder mig en del til.
Men hvad er der grundlæggende galt med mig? Kan det være kviksølv? Hvad lyder det som? -Skal jeg tage biocalcium og muslingeolie udover alt det jeg tager i forvejen.
Jeg er ved at drukne i at bruge penge på mit helbred...
venligst
NanaTil toppen af siden Udviklet af Altero Webdesign i samarbejde med IT-Profil. Vedligeholdes med ADcms