Sitemap - oversigt over sider Sitemap
Føj til foretrukne Føj til foretrukne
Udskriv denne side Udskriv

 
 

Blodtype kontra fødevarerintollerance test

- indlægget er vist 4332 gange.

Oprettet af: Dorte Andersen
D. 27.07.2004 kl.13:55
Jeg har på en klinik fået lavet en dyr intollerance test i USA på fødevarer udfra mit blod. Hvad er forklaringen på at ikke alle de ting jeg som type O skulle have problemer med viser sig i denne test. Jeg kan selv mærke at jeg har problemer med mange af de grøntsager, korn og frugter iflg. min blodtype. Men den amerikanske test viste også noget som jeg iflg. blodtypen fint skulle kunne tåle.

Kan O typen tåle fløde, det synes jeg ikke fremgår helt klart, mange med laktose intollerance kan jo godt tåle fløde så vidt jeg ved.

Jeg kommer til at tænke på alle de Aloe Vera sælgere som mener at aloe vera kan helbrede snart sagt al ting. Den holder vel heller ikke hvis man tager blodtypen i betragtning. Aloe Vera er vel ikke slimhindeopbyggende for en O type?

Jeg har læst din nye bog Mad som medicin, meget inspirerende, den sætter nogle ting på plads for mig. Du er rigtig god til kort og præcist at forklare alle de indviklede processer der forgår i kroppen. Jeg glæder mig til at komme i gang med de to næste.

mvh
Dorte


Besvaret af: VITAMINDOKTOR
D. 27.07.2004 kl.22:11
Kære Dorte
Det er forskellige grader af fødevareproblemer. I den ene ende står allergi og i den anden blodtypeintolerance. Der i mellem er der flere grader af problemer, fx den der kan afsløres i den prøve du har fået sendt til USA og en anden din læge kan afsløre med den såkaldte RAST-test. Det vigtigste budskab er, at du sidder med facitlisten. Du skal undgå mad du reagerer negativt på.
Jeg er glad for at du kan lide min bog. Tak for din ros. Hovedformålet med bogen var at gøre det enkelt og forståeligt, så flere kunne få del i denne sundhedsfremmende egenomsorg. Mælkefedt er tolerabelt i forhold til mælkesukker og -protein. Vi reagerer forskelligt på fødevarer såvel som på naturmedicin som Aloe Vera.
Venlig hilsen Vitamindoktor.Til toppen af siden Udviklet af Altero Webdesign i samarbejde med IT-Profil. Vedligeholdes med ADcms