Sitemap - oversigt over sider Sitemap
Føj til foretrukne Føj til foretrukne
Udskriv denne side Udskriv

 
 

Aloe Vera

- indlægget er vist 3915 gange.

Oprettet af: Lone Krieger
D. 02.08.2004 kl.14:40
Jeg har netop læst i bogen Vitaminrevolutionen på side 169-170 om Aloe Vera. Afsnittet om denne naturens eget apotek, afsluttes med oplysning om, at det ikke er tilrådeligt at anvende Aloe Vera indvortes under menstruation eller graviditet. Desværre savner jeg en forklaring på, hvorfor det netop her ikke er tilrådeligt. Findes der fortilfælde, hvor indtagelse af Aloe Vera gel under menstruation eller graviditet har vist sig direkte skadeligt? Som daglig bruger af Aloe Vera, er jeg naturligvis meget interesseret i, at vide om jeg gør noget forkert.


Besvaret af: VITAMINDOKTOR
D. 03.08.2004 kl.21:55
Advarsler på uskadelige naturprodukter er ofte noget producenten er påtvunget af offentlige myndigheder, ofte på et meget spinkelt grundlag (fx Vitamin C og påstået tendens til nyresten, hvilket er ren fantasi)! Hvis du har det fint med Aloe Vera, er det godt. Under graviditet er det anderledes. Her er det vigtigt, at undgå produkter man ikke har prøvet tidligere, ikke mindst for at undgå selvbebrejdelser, hvis man får et misdannet barn.
Venlig hilsen Vitamindoktor.Til toppen af siden Udviklet af Altero Webdesign i samarbejde med IT-Profil. Vedligeholdes med ADcms