Sitemap - oversigt over sider Sitemap
Føj til foretrukne Føj til foretrukne
Udskriv denne side Udskriv

 
 

Depression og D'Adamo's anbefalinger af Kosttilskud

- indlægget er vist 4472 gange.

Oprettet af: sofie
D. 27.08.2004 kl.18:00
D'Adamo anbefaler L-tyrosin, 5-htp, B-vitamin kompleks, folinsyre og glutamin til personer med blodtype 0, som lider af depressioner.
(Jeg lider af en depression og tager 20 mg Citlopram hverdag. Hvilket jeg har gjort i 6 uger nu. De har ikke hjulpet rigtigt endnu udover at jeg har bivirkningerne: manglende sexlyst, tanke mylder, mundtørhed, gaben og at jeg ikke kan græde).
Jeg har netop læst D'Adamo's bøger og finder dem vældig interessante og er sikker på at der er noget om det. Jeg ved allerede at jeg ikke kan tåle mælkeprodukter, hvede, kaffe, sodavand etc. Men jeg skal godt nok vende mig til at spise kød, for jeg har nærmest levet som vegetar de sidste 10 år. Og gøre en gevaldig indsats for at stoppe med stimulanserne kaffe, cola og sukker.

Mit spørgsmål langt om længe er: Mht til de vitaminer og kosttilskud, som D'Adamo anbefaler til folk med depression, hvor mange mg skal man tage af hver? Kunne du måske svare mig på det? Jeg ville blive mægtig glad:)


Besvaret af: VITAMINDOKTOR
D. 31.08.2004 kl.23:16
Hej Sofie
Det lyder som om du er blodtype 0. Kaffe, cola og sukker er gift for os alle, men specielt for blodtype 0. Hvis du kan gøre noget ved dette, så er du allerede kommet langt. Vedrørende dosis på vitaminer og mineraler, så kan du gå ind her på siden og se den anbefalede dosering.
Venlig hilsen Vitamindoktor.Til toppen af siden Udviklet af Altero Webdesign i samarbejde med IT-Profil. Vedligeholdes med ADcms