Sitemap - oversigt over sider Sitemap
Føj til foretrukne Føj til foretrukne
Udskriv denne side Udskriv

 
 

solskins historie

- indlægget er vist 4250 gange.

Oprettet af: von.3000.dk
D. 01.09.2004 kl.12:30

Ja jeg er nødt til at skrive til dig, fordi...

I år 1999 fik jeg konstateret tremor essentialies og kort tid efter fik jeg også diagnosen forhøjet stofskifte, dette var en livslang lidelse, og en mindre depresion satte også ind, nuvel lægerne ordinerede både beta blokkere og nogle som jeg desværre ikke kan huske hvad hed men dem skulle jeg have resten af mit liv som iøvrigt nu var kortet af med 10 - 15 år....

det var hård kost at skulle sluge...

nuvel jeg ville ikke lade mig kue så nu måtte der ske alternativ bedømmelse af situationen, nok modsat de fleste endte jeg til et møde hvor der blev gjort stor fremstød for natures own, om det kan man mene hvad man vil, og endelig var vitamin revolutionens fader også med og holdte et foredrag om vitaminer og deres virkning på mennesket.

Der vendte tingene sig på hovedet, og nu skete der noget jeg købte et eksemplar af deres bog og de gav kort og præcis rådgivning om mine sygdomme.

deres råd : 1 sølvfyldninger i tænderne UD

2. C vitamin 3 gram kalcium magnesium zink crom i bestemte mængder, vand masser af vand og nul mælk.

og den svære nul tobak.

men som tænkt så gjort jeg tog til sverige og fik fjernet alle sølvfyldninger, og sjov nok sagde den svenske tandlæge at i sverige brugte man ikke sølv i tænderne mere, hmmmm

stof til eftertanke, og det var nok mange penge men ca 60 % billigere end i dk.

Vitaminer indkøbt og konsumeret

tobakken bort

og så til kontrol hos lægen hver måned og de første 2 måneder var det ikke i orden men så skete der en ændring hvor lægen sagde nå det var godt nu retter dine tal sig og jeg kan se du tager din medicin, ja det gjorde jeg men ikke den han ordinerede.

Endelig efter 4 måneder kunne han erklære mig 100 % helbredt for begge sygdomme for alle mine blodprøver var nu meget fine og 100% iorden..Hvorpå jeg så gav ham min medicin han havde ordineret og fortalte at jeg aldrig havde taget en eneste af pillerne men havde kun gjort som Knut T. Flytlie havde anbefalet mig og med sucses som resultat jeg har den dag idag 31 august 2004 ingen tilbage fald haft og føler mig noget stærkere end før altså i 1999 idag er jeg 43 år jeg får ofte afvide jeg ser meget yngere ud, og min lille hemmelighed vil jeg gerne dele med andre, Spis masser af vitaminer frem for piller og kemi, kemi fjerner kun kortvarigt symtomerne men vitaminer ondulere symtomerne og holder dig ung og frisk, siden 1999 har jeg ikke haft influenza eller forkølelse selvom jeg har været sammen med andre som har haft det..

Ja kære hr. Flytlie det var min beretning som de bør have for deres råd, den hjalp mig og ændrede mit syn på vitaminerne.

Jeg håber de får lov til at hjælpe mange, andre mennesker

Venligst Mogens Wahl Lervadparken 41 5540 ullerslev fyn.dk.


Besvaret af: VITAMINDOKTOR
D. 01.09.2004 kl.15:07
Kære Mogens Wahl
Tak for din beretning. Ofte er det naboen eller et familiemedlem der medbringer solstrålehistorier fra vore patienter. Vi setter stor pris på, at få dem fra patienten selv.
Med venlig hilsen VitamindoktorTil toppen af siden Udviklet af Altero Webdesign i samarbejde med IT-Profil. Vedligeholdes med ADcms