Sitemap - oversigt over sider Sitemap
Føj til foretrukne Føj til foretrukne
Udskriv denne side Udskriv

 
 

mavesmerter

- indlægget er vist 4959 gange.

Oprettet af: eva
D. 08.10.2004 kl.20:51
Jeg har det sidste år spist blodtypekost (blodtype o), og har fået fjernet 6 rodbehandlede tænder p.g.a. betændelse v. rodspidserne. Jeg har det også alt i alt meget bedre, men kan stadig ikke undvære min daglige tablet Lanzo da jeg ellers får mavesmerter. Jeg tager også natron 3 gange dgl.. Jeg havde selvfølgelig håbet på at kunne undvære min mavesårsmedicin, er der andet jeg kan gøre? Tager dgl. vitamintablet, magnesium, calcium og muslingeolie.
På forhånd tak for hjælpen.
Venlig hilsen
Eva G.


Besvaret af: VITAMINDOKTOR
D. 10.10.2004 kl.23:05
Kære Eva
Hvis du stadig er rask efter flere år med betændelse ved 6 rodbehandlede tænder, så er du lavet af et godt stof. Hvis basisk tilskud (Natron) stadig smager godt, har du formentlig en forsuring. Det kan tage lang tid at få tilført tilstrækkeligt med basiske mineraler (calcium, kalium og magnesium), men det er disse, der på længere sigt vil genoprette balancen inde i cellerne. Det er ikke sikkert dette er nok til at undvære din medicin. Det vil vise sig.
Venlig hilsen Vitamindoktor


Besvaret af: katrina
D. 04.02.2005 kl.16:39
Hej Vitamindoktor

Jeg har købt din bog mad som medicin og blodtypekost, så jeg vil gerne spørge om nogle ting.
En gang imellem er man ude og spiser julefrokost. m.m, Så det er hvergang jeg er til det, når der er gået nogle timer efter man har spist, får jeg ondt i mellemgulvet det er ret ubehageligt det er som alt er indeklemmet luft og måske kvalme, lidt svært at forklare. Men har det aldrig hjemme, jeg synes at jeg har ikke så gode tarmer og ikke så god blodcirkulation. Vejer 56-57 kg er spinkel.

På forhånd tak

Venlig hilsen

Katrina 45 år


Besvaret af: VITAMINDOKTOR
D. 13.02.2005 kl.22:55
Kære Katrina
Mange oplever det samme, når de er ude og spiser hvad der kommer på bordet. Gå et par gange ekstra på toilettet og se om du kan tømme tarmen eller komme af med luft. Det plejer at lindre. Det er ikke tegn på kredsløbsforstyrrelser eller noget alvorligt, men går du med sådanne tanker, er det en god idé at opsøge din læge for at blive beroliget.
Venlig hilsen VitamindoktorTil toppen af siden Udviklet af Altero Webdesign i samarbejde med IT-Profil. Vedligeholdes med ADcms