Sitemap - oversigt over sider Sitemap
Føj til foretrukne Føj til foretrukne
Udskriv denne side Udskriv

 
 

Eje Q

- indlægget er vist 4313 gange.

Oprettet af: Birgit
D. 13.10.2004 kl.22:42
Jeg har lige læst din bog -Naturen helbreder. Det lyder meget spændende med Kirunalolien. Du skriver, at der er gode erfaringer ved ordblindhed. Min søn som er 13 år har altid haft svært ved at læse og skrive. For et par år siden opdagede vi, at han havde dobbeltsyn, og ved træning hos en optometrist har vi fået rettet op på synet. Han er
dog stadig bagefter med læsningen.

Tror du olien vil hjælpe på ham? Han er iøvrigt meget velfungerende, stille og rolig. Desværre er olien jo meget dyr, så det er jo ikke noget, man bare investerer i uden begrundet tro på at det vil hjælpe.

mvh
Birgit


Besvaret af: VITAMINDOKTOR
D. 14.10.2004 kl.23:11
Kære Birgit den sparsommelige.
Det er vigtigt at passe på sine penge, men mon ikke din søn fortjener et forsøg med eye q? Man ved ikke om det hjælper før man har prøvet, da der ikke er nogen test for mangler af signalstoffer i hjernen og godt det samme. Det ville nok koste mange gange prisen for en kur. Det er en spændende og speciel fiskeolie, som i Durham-undersøgelsen fra England hjalp ca. 40 % meget godt. Meld gerne tilbage her i debatforum.
Venlig hilsen Vitamindoktor


Besvaret af: Birgit
D. 16.10.2004 kl.16:27
Av for Søren, der fik jeg nok en over næsen. Du har ret, intet er for godt for ens barn.
Det jeg mente med det var egentlig, at jeg har læst en del om Eye Q, og der stod et sted, at ordblinde børn ofte samtidig er dampbørn eller noget i samme stil. Det er heldigvis ikke tilfældet med min søn, men jeg tolker dit svar således, at du mener, at der muligvis alligevel kan være hjælp at hente i olien.

Derudover mener jeg stadig, det er mange penge. Jeg har spurgt lægen, om det kan fåes på recept (da der jo er en overordentlig stor procentdel, som kan have gavn af midlet), men det kunne ikke lade sig gøre, da det ikke er et lægemiddel.


mvh
Birgit


Besvaret af: VITAMINDOKTOR
D. 23.10.2004 kl.13:57
Kære Birgit
Du kan som en start prøve med almindelig omega-3 og -6 fedtsyrer, fx 1 Bio-Marin og 1 Pre-Glandin. Sammen med en multivitaminpille for børn vil det også have en psoitiv effekt på ca. 50 %. Hvis det efter 2 mådeder viser sig at det hjælper for lidt, så kan du jo gå videre til den dyrere løsning.
Venlig hilsen Vitamindoktor.Til toppen af siden Udviklet af Altero Webdesign i samarbejde med IT-Profil. Vedligeholdes med ADcms