Sitemap - oversigt over sider Sitemap
Føj til foretrukne Føj til foretrukne
Udskriv denne side Udskriv

 
 

hvad gør vi magre

- indlægget er vist 3632 gange.

Oprettet af: kiirsten
D. 15.10.2004 kl.16:18
Når man hører og læser om blodtypekost, handler det ofte om at tabe sig, og hvad man skal undgå, fordi det giver vægtforøgelse. En af mine nærmeste er meget tynd og han er bange for at tabe sig yderligere, hvis han går over til A- type kosten, da det handler meget om grøntsager. Er det bare en skrøne at man taber sig af grønt eller skal han være fokuseret på at spise f.eks jordnødder o. lign. for ikke at tabe sig.


Besvaret af: VITAMINDOKTOR
D. 15.10.2004 kl.17:36
Kære Kiirsten
Det er et vigtigt punkt du berører der. Min erfaring er at man opnår idealvægten lettere når man undgår mad kroppen ikke bryder sig om, enten man i udgangspunktet vejer for meget eller for lidt. Jeg husker en blodtype 0, der var vegetar og tabte 5 kg på 14 dage da hun begyndte at spise kød og blodtypekost. Det vigtigste er, at opøve den intuition vi havde for sund mad som børn. Mærk efter hvad der sker i kroppen når du spiser det ene eller det andet og undgå mad, der "ikke gør kroppen godt".
Venlig hilsen VitamindoktorTil toppen af siden Udviklet af Altero Webdesign i samarbejde med IT-Profil. Vedligeholdes med ADcms