Sitemap - oversigt over sider Sitemap
Føj til foretrukne Føj til foretrukne
Udskriv denne side Udskriv

 
 

3 blodtyper, en familie, hvordan i al verden får vi alle det rigtige at spise

- indlægget er vist 4847 gange.

Oprettet af: kiirsten
D. 20.10.2004 kl.18:27
hej
jeg er 0, min ene datter er A og min anden datter er B. Hvordan i al verden skal vi alle tre få det rigtige at spise, når vi skal have forskellig mad alle tre.
kiirsten


Besvaret af: VITAMINDOKTOR
D. 21.10.2004 kl.22:47
Kære Kiirsten
Jeg kan godt se problemet, men der er familier hvor alle 4 blodtyper er repræsenteret (hvis det kan være nogen trøst). Bag i min bog "Mad som Medicin og Blodtypekost" har jeg et skema med forslag til hvad de fire blodtyper kan spise morgen, middag, eftermiddag og aften. Her håber jeg du kan se, at problemet kan løses, efter en om- stillingsperiode.
Venlig hilsen Vitamindoktor.


Besvaret af: unni
D. 28.10.2004 kl.15:48
Hej Kiirsten!

Jeg er så heldig, at vi kun er to typer repræsenteret (A + AB) og ikke så langt fra hinanden rent madmæssigt. Men jeg løste problemet ved at lave en komplet liste over de fødevarer, begge blodtyper kunne tåle, og det er denne liste, jeg laver aftensmad efter. Morgenmad, frokost og mellemmåltider spiser vi så især de fødevarer, der kun passer til enten den ene eller den anden blodtype. På denne måde er det kun aftensmaden, der skal "harmoniseres". Og så har den enkelte frit spil til at svælge i fødevarer, de andre i familien ikke må få!

Hilsen UnniTil toppen af siden Udviklet af Altero Webdesign i samarbejde med IT-Profil. Vedligeholdes med ADcms