Sitemap - oversigt over sider Sitemap
Føj til foretrukne Føj til foretrukne
Udskriv denne side Udskriv

 
 

Molkosan, svampe og blodtypediæt.

- indlægget er vist 10044 gange.

Oprettet af: [ Bruger slettet ]
D. 23.02.2004 kl.19:41
Min blodtypediæt råder mig fra indtagelsen af mejeriprodukter. Jeg er imidlertid meget glad ved virkningen af Molkosan fra dr. Vogel, der er koncentreret ostevalle. Molkosan virker stabiliserende på min mavesyreproduktion, så derfor vil jeg være ked af at undvære det. Kan det forenes med O-typekosten?
Vi er ivrige svampesamlere og savner mere detaljerede oplysninger om svampe og blodtypediæt i d´Adamos bøger. Vi undlader champignon, men hvad med kantareller, rørhatte og andre lækkerier? Jeg har læst noget om visse svampes helbredende virkninger andre steder, men savner som sagt det uddybende i de ellers gode bøger.


Besvaret af: [ Bruger slettet ]
D. 23.02.2004 kl.19:41
Kære Kisser.
Du sidder med facitlisten for hvad der er godt for dig. Blodtypediæten giver råd og viser at der er minimum 4 forskellige mennesketyper, når det gælder kostråd. Hvis du fornemmer at Molkosan gør dig godt så fortsæt. Det samme med svampe, som du formentlig spiser en gang i mellem. Diæten giver råd for den daglige kost. Det er den der er afgørende.
Venlig hilsen VitaminDoktor.Til toppen af siden Udviklet af Altero Webdesign i samarbejde med IT-Profil. Vedligeholdes med ADcms