Sitemap - oversigt over sider Sitemap
Føj til foretrukne Føj til foretrukne
Udskriv denne side Udskriv

 
 

Vegetar - blodtype O

- indlægget er vist 5157 gange.

Oprettet af: Lisbeth L
D. 28.11.2004 kl.13:22
Tak for en god hjemmeside.

Jeg er 51 år og har været vegetar de sidste 20-25 år. Jeg er noget overvægtig, men har ellers altid haft et rimeligt godt helbred, bortset fra de sidste fire måneder, hvor jeg har været plaget af gentagne infektioner i øvre og nedre luftveje.

Min læge har ikke fundet bakterier i blodet, så jeg har ikke fået pencillin. Jeg har fået røntgenfotograferet lungerne og der er ikke tegn på hverken lungebetændelse eller cancer. Men et eller andet er der vel galt, når jeg bliver ved med at få infektioner i hals, bronkier og bihuler.

Jeg har med stor interesse læst bogen Mad som medicin og blodtypekost og vil gerne prøve blodtypekosten af. Men jeg synes, jeg har et problem, når jeg har blodtype O og er vegetar. Umiddelbart har jeg ikke spor lyst til at begynde at spise kød igen. Findes der virkelig ingen gode erfraringer med blodtype O-vegetarer?

Jeg har fundet en ret udførlig liste over blodtypekost her: http://gode-opskrifter.dk/blodtypekost/o/oversigt_o.htm. Er den ok?

Venlig hilsen

Lisbeth L


Besvaret af: VITAMINDOKTOR
D. 09.12.2004 kl.17:14
Du kan fint spise gode proteiner fra planteriget (evt. vegetabilsk proteinpulver) og sørge for at få tilstrækkeligt af de fedtopløselige vitaminer og omega-3 og -6 fedtsyrer.
Mod infektionerne tilrådes du vitamin C i doser på ca. 1 g hver 2. time indtil du mærker bedring. Derpå hver 4. time i en uge efter du er rask. Derpå 1 g x 3 i 14 dage for at undgå tilbagefald.
Jeg kender ikke den omtalte hjemmeside.
Venlig hilsen VitamindoktorTil toppen af siden Udviklet af Altero Webdesign i samarbejde med IT-Profil. Vedligeholdes med ADcms