Sitemap - oversigt over sider Sitemap
Føj til foretrukne Føj til foretrukne
Udskriv denne side Udskriv

 
 

Type af vitaminer og mineraler

- indlægget er vist 3578 gange.

Oprettet af: Jørgen toft
D. 08.12.2004 kl.11:07
Hej
Først vil jeg lige sige tak for et par gode bøger du har skrevet. Siden maj har jeg udført en mindre livsstilændring, dvs. tabt ca. 20 kg, omlagt min kost (spise efter blodtypen) samt stot set fjernet alle de vaner jeg føler er dårlige. Tager alle midler i brug med en naturlig sund skepsi og læser en del. Til spørgsmålet - er begyndt at indtage forskellige kosttilskud og ønsker at høre din mening mht. kvaliteten af de vitaminer og mineraler der kan købes. Har bl.a. læst at mange vitami og - minralprodukter i f.eks. Kvikly er spild af penge der kvaliteten er så dårlig at kroppen ikke kan optage dem. Hvad mener du hertil ?
De bedste hilsner
Jørgen


Besvaret af: VITAMINDOKTOR
D. 09.12.2004 kl.17:38
Kvaliteten af kosttilskud er blevet bedre. Ofte følges pris og kvalitet, men når det gælder store varehuskæder er det ofte som med vin: Du kan være heldig at få meget fin kvalitet til rimelige penge, da de køber stort ind. På den anden side fokuserer de måske mest på, at prisen ikke må være for høj, men vi skal være forsigtige med at generalisere. Køb varen der hvor du får den bedste vejledning og føler dig tryg. De sidste kroner er måske givet godt ud.
Venlig hilsen Vitamindoktor


Besvaret af: Alfine
D. 10.12.2005 kl.02:44
Jeg går ud fra at organiske (naturlige) vitaminer er bedre end de syntetisk fremstillede.
Jeg ved ikke om man kan købe dem i butikker (apotekerne melder i hvert fald pas).

Mine vitaminer (Lifepack) får jeg gennem Pharmanex, som jeg er blevet introduceret til via et homeparty (det er næsten en hel religion for dem der sælger dem).. man abonnerer simpelthen på dem, så de kommer med posten.. dejlig nemt, når man bor på landet. Ud over vitaminer tager jeg optimum omega (fiskeolie).. der ifølge den lokale "pusher" fungere som en trillebør der kører vitaminerne rundt... jow jow.

Er der mon nogen der ved noget om organisk kontra syntetisk ??Til toppen af siden Udviklet af Altero Webdesign i samarbejde med IT-Profil. Vedligeholdes med ADcms