Sitemap - oversigt over sider Sitemap
Føj til foretrukne Føj til foretrukne
Udskriv denne side Udskriv

 
 

Fordøjelsesproblemer og Depression

- indlægget er vist 5869 gange.

Oprettet af: Inge
D. 20.12.2004 kl.20:50
Kære Knut Flytlie

Jeg har i mange år lidt at depressioner og prøvet stort set alle typer behandling uden resultat. I 5 år har jeg fået nervemedicin (Efexor, Cipramil) men det er jeg stoppet med for ca ½ år siden. Siden har jeg haft store problemer med fordøjelsen i form af: smerter, oppustethed, kvalme, svimmelhed og synke problemer. Det er stort set ligegyldig hvad jeg spiser, men især blanding af kartofler og kød giver mig store problemer. Jeg er blodtype O, og har aldrig spist ret meget kød men store mængder grøntsager og en del hvedebrød. Kan mine problemer skyldes kosten og forkert sammensætning? Kan jeg gøre noget ved depression og træthed? Jeg er i behandling på Medital Klinikken i København men desværre uden det store resultat. Jeg er meget træt af at være syg og dårlig, håber du har nogen gode råd.

På forhånd tak

Inge Larsen


Besvaret af: VITAMINDOKTOR
D. 20.12.2004 kl.21:49
Kære Inge
Når vi bliver syge er det sjælden én årsag, men en kombination af flere uheldige faktorer. Flere patienter med kroniske sygdomme har observeret, at tilbagefald altid starter med fordøjelsesproblemer. Jeg har set flere eksempler på at blodtypekost er forudsætningen for at få det bedre. Gå en tur hver dag. Motion renser blodet og forbrænder urenheder i kroppen. Det er god universalterapi både for psyke og fysik. Du bør også prøve en kur med en speciel form for fiskeolie, kirunalolien. Den kan købes i helsekost under navnet "eye q". Den hjælper på flere former for depressionslignende tilstande.
Venlig hilsen Vitamindoktor.


Besvaret af: Inge
D. 20.12.2004 kl.22:09
Kære Vitamindoktor

Tak for det hurtige svar. Jeg har igennem hele forløbet dyrket motion i form af gåture da jeg har erfaret det har en gavnlig effekt. Jeg fik ikke fortalt at jeg har fået konstanteret tungmetal forgiftning på Medital Klinikken, jeg skal først have skiftet plomberne til Februar da De syntes jeg har det for dårligt på nuværende tidspunkt.
Mit fordøjelsesproblem hænger sammen med noget galde problem (evt galdesten?) jeg har fået meget morfin pga migræne og det kan give problemer har jeg læst. Findes der noget jeg kan tage for at regulere fordøjelse/tarmfunktion? Jeg føler selv mavesækken er meget irriteret, da jeg får ondt øjeblikkeligt når jeg har sunket maden..
Jeg tager i forvejen, molkosan, cyneramin, vitaminer/mineraler så noget af det skulle jo hjælpe!

Hilsen

IngeTil toppen af siden Udviklet af Altero Webdesign i samarbejde med IT-Profil. Vedligeholdes med ADcms