Sitemap - oversigt over sider Sitemap
Føj til foretrukne Føj til foretrukne
Udskriv denne side Udskriv

 
 

Speltmel er sagen!

- indlægget er vist 11962 gange.

Oprettet af: [ Bruger slettet ]
D. 23.02.2004 kl.19:41
Vi har næsten totalt droppet indtagelsen af produkter med alm. hvedemel. Vi har brugt speltmel til bagning og madlavning i over to år og kan ikke længere undvære de gode, velsmagende og nærende speltbrød. I "Lav mad efter din blodtype" er der et lille afsnit om spelt og bagemaskiner. Efter mange års brug, måtte vi kassere vores gamle bagemaskine og erfarede, at Bilka lige nu har en dejlig bagemaskine på tilbud (ca. 500,-), der giver perfekte speltbrød, når man følger opskrifterne i bogen. Sæt maskinen til om aftenen, og hele huset dufter af friskbagt brød, når man står op om mogenen! Pris: Ca. 15,- pr. økologisk speltbrød, altså ligesom hos bageren. Så sig ikke, at det er dyrt at bage speltbrød. Prøv selv!


Besvaret af: [ Bruger slettet ]
D. 23.02.2004 kl.19:42
Glimrende idé. Hvad er navnet på maskinen? Jeg har set en i Bilka i sidste uge til kr. 999 med dobbel røremekanisme i bunden.
VitaminDoktor.


Besvaret af: [ Bruger slettet ]
D. 23.02.2004 kl.19:42
Bagemaskinen af mærket HE (Home Electronics) har to røreenheder i bunden af skålen og har faktisk de programmer, som er omtalt i "Lav mad efter din blodtype". Den er købt i Bilka, Horsens og kostede mellem 400,- og 500,- (Vi leder efter kvitteringen). Der var virkelig mange maskiner i stablen.
Jeg vender tilbage med mere eksakte oplysninger.

Steen Nørcholdt


Besvaret af: [ Bruger slettet ]
D. 23.02.2004 kl.19:42
Bagemaskinens eksakte pris er 479,- i Bilka i Horsens. Den er købt før jul.


Besvaret af: [ Bruger slettet ]
D. 23.02.2004 kl.19:42
Speltbrød laves også fint uden en bagemaskine- det skal bare altid bages med meget lidt gær/lang hævetid og lidt mindre mel= mer fugtig dej end normalt brød. Køb eller lån Camilla Plums bog og brød - den er fremragende uanset om man er til blodtypediæt eller ej.
mvh Henriette


Besvaret af: [ Bruger slettet ]
D. 23.02.2004 kl.19:43
Jeg er en 30 år kvinde som efter en lidt stresset periode er ved at komme ovenpå. Adamo anbefaler bla. 60 mg qQ10 -kan jeg trykt spise det? Jeg er endeligt begyndt at tabe mig efter at havde prøvet div slankekurer- men er der nogle faldgruber jeg skal være opmærksom på mht B-typekosten?Gode råd søges gerne.
Især det anbefalede kød volder mig problemer -jeg spiser primært øko okse og "velfærds" kalvekød og mælk som protein er det et problem? mvh Henriette


Besvaret af: [ Bruger slettet ]
D. 23.02.2004 kl.19:43
Efter at have læst bogen "spis efter din blodtype" og arbejdet meget med det,er mit spørgsmål om det ingen betydning har på blodtypediæten om man f.eks har type AB positiv eller AB negativ.

pb


Besvaret af: [ Bruger slettet ]
D. 23.02.2004 kl.19:43
Jeg har en lille kommentar til bagning med speltmel: Til nye brugere af speltmel er bogen "Bagning med spelt" af Frida Sophia Bödvarsdottir en rigtig god investering. Følger man blodtypediæten kan de resterende ingredienser i opskrifterne tilpasses. Bogen giver rigtig mange opskrifter på bagning med speltmel uden bagemaskine - både brød, kager og andre lækre sager! Hilsen Unni


Besvaret af: [ Bruger slettet ]
D. 23.02.2004 kl.19:43
Kære Unni.
Tak for dit bidrag. Det vil mange af os få glæde af.
Hilsen VitaminDoktor.


Besvaret af: frangelev
D. 20.10.2005 kl.18:31
Hejsa! Jeg ved godt at dette er en ældre dialog jeg er kommet ind i... men min mor har fået sån en bagemaskine som i omtaler... men ikke en brugsanvisning... kan man få en kopi af sån en, eller ved i hvor man kan skaffe den?
Venlig hilsen
HeidiTil toppen af siden Udviklet af Altero Webdesign i samarbejde med IT-Profil. Vedligeholdes med ADcms