Sitemap - oversigt over sider Sitemap
Føj til foretrukne Føj til foretrukne
Udskriv denne side Udskriv

 
 

Periodisk intollerence

- indlægget er vist 3443 gange.

Oprettet af: oste
D. 07.01.2005 kl.23:20
Jeg har en søn på 17 år, som i perioder har mavepine, specielt efter måltiderne. Vi har fundet ud af at når han får soyamælk og desuden et minium af alm.mælkeprodukter, går det rimeligt.Jeg har været til et af dine foredrag, hvor jeg hørte om blodtypekost.Han er type A og vi fandt ud af at det også var slemt når han spiste for meget hvidt brød. Passer jo fint med hvad der skal undgåes for blodtype A.Han er nu blevet træt af den lidt ensformige kost og spiser stort set som han lyster.Tilsyneladende ingen mavebesvær efter 2 måneder med valgfri kost.
Mit spørgsmål er nu:
Kan det passe at man kan spise efter sin blodtype en periode og så "glemme" det en anden given periode, uden man får ondt. Jeg forventer egentlig at smerterne kommer tilbage efter en tid, men kan det passe at man kan "tåle" alt slags mad i en periode og når så "giftstofferne" er ophobet går det galt igen?
Venlig hilsen Aase


Besvaret af: VITAMINDOKTOR
D. 14.01.2005 kl.23:07
Ja, din formodning kan være rigtig i mange tilfælde. Der sker et fald i antistoffer og følsomhed for forkert mad, når man i en periode holder sig fra den i en periode. Det er derfor man anbefaler, at undgå at spise det samme hver dag, men rotere fx i 3-dagers intervaller.
VitamindoktorTil toppen af siden Udviklet af Altero Webdesign i samarbejde med IT-Profil. Vedligeholdes med ADcms