Sitemap - oversigt over sider Sitemap
Føj til foretrukne Føj til foretrukne
Udskriv denne side Udskriv

 
 

Eye Q - blødningsforstyrrelse?

- indlægget er vist 9365 gange.

Oprettet af: BP
D. 12.01.2005 kl.14:10
Hej - jeg har læst din bog og besluttede at gennemføre en kur med Qye Q - 6 kapsler pr. dag i tre måneder, dernæst 2 kapsler pr. dag. Jeg har nu i 2,5 måned spist de 6 kapsler pr. dag. Hidtil har jeg været fuldstændig regelmæssigt menstruerende, dog var der sidste gang en forskydning på ca. 10 dage, men iøvrigt med normal blødning. Min menstruation har denne gang været både langvarig og så kraftig, at jeg til sidst måtte tilkalde læge, der ordinerede behandling med Cyklokapron. Heldigvis er jeg i dag i bedring, hvilket jo ikke umiddelbart kan tilskrives Cyklokapron, da jeg kun har taget 4 kapsler.
Pludselig slog det mig, om årsagen til den voldsomme blødning skulle findes i min indtagelse af Eye Q. Jeg er knap 51 år, men har endnu ikke haft symptomer på
overgangsalder.
På forhånd tak for dit svar.


Besvaret af: VITAMINDOKTOR
D. 14.01.2005 kl.23:46
Du har en alder hvor denne oplevelse med ualmindelige blødningsintervaller og -mængder er mere reglen end undtagelsen. Jeg tror ikke, at de der spiser mange fisk (eller muslinger) bløder mere end andre, men jeg kan godt forstå, at du tænker den tanke. Hvis dette genatger sig, bør du kontakte en gynækolog for at undersøge om du ville have glæde af en udskrabning.
Vitamindoktor


Besvaret af: BP
D. 03.07.2005 kl.15:21
For god ordens skyld vil jeg lige fortælle resten af hændelsesforløbet. Efter at have skrevet, at jeg var i bedring (12.01.05), viste det sig desværre, at blødningerne fortsatte resten af januar måned. Nogle dag med voldsom styrke, andre dag med mindre styrke.
Når jeg tænke min hverdag igennem, var den eneste forandring faktisk indtagelsen af Eye Q, og jeg stoppede derfor med kapslerne.
Og det hjalp - blødningen stoppede langt om længe. Næste menstruation kom efter det normale interval (28 dage), og sådan har det været siden, jeg har fortsat ingen symptomer på overgangsalder.
Så jeg er overbevist om, at min krop ikke kunne tåle den store dosis af olien. I dag tager jeg 2 kapsler pr. dag, alt fungerer igen normalt omkring mine blødninger, og jeg håber, at min krop har gavn af de 2 kapsler.


Besvaret af: VITAMINDOKTOR
D. 03.07.2005 kl.23:09
Kære BP
Det du beskriver kan godt ligne en øget blødningstendens ved menstruationen efter tilskud af fiskeolie. Det kan forekomme, hyppigst hos blodtype 0. Der er tilfælde hvor allergi eller intolerance for fiskeolie kan være forklaringen. Jeg anbefaler altid, at man starter med et nyt præparat hver dag, ikke flere nye på en gang. Så kan man registrere ubehag og stoppe med dette ene præparat og fortsætte med de andre. Madallergi og -intolerance kan også vise sig som ubehag ved indtagelse af kosttilskud. Godt du selv fandt ud af det.
Debatforum er nu ændret. Du kan desværre ikke fremover regne mad at komme i kontakt med Vitamindoktor, men for kr. 300 per år har du nu mulighed for, at tilmelde sig VIP-klubbeb. Som VIP-medlem får du adgang til en ny brevkasse, til de fleste kapitler i de 3 nye bøger, adgang til en shop med bl.a. bøger og blodtypetest. Når de fleste kosttilskud forsvinder fra det danske marked den 1. august 2005, får du som VIP-medlem vejledning i hvordan du indenfor lovens rammer kan skaffe dig vitaminer til eget forbrug. Som VIP-medlem har man endvidere mulighed for online konsultationer for hele familien.
Denne omlægning skyldes angreb på hjemmesider, der vejleder i sundhedsfremmende egenomsorg. Måske har du hørt om rediodoktorens bøde, for i radioen at sige, at nogle kosttilskud kan helbrede sygdomme.
Venlig farvelhilsen fra Vitamindoktor


Besvaret af: Christina
D. 29.08.2005 kl.19:25
Till vitamindoktorn: Jag drog ut tand nr4 uppe till höger i onsdags. När jag kl19 tog bort tryckförbandet började det blöda. Det kom stora levrade klumpar i ett. Kl 23 ringde jag akuten och de sa jag skulle komma omedelbart. Min man fick stanna bilen flera gånger ty jag fick munnen full hela tiden. Jag blev sydd i munnen och fick penicillin. En väninna sade att eye q ökade blödningstendensen. Sedan läste jag detta inlägg, så då undrar jag också om jag med blodgrupp A ej ska äta fettsyror?
Hälsningar Christina.


Besvaret af: Katarina Jensen
D. 28.01.2011 kl.13:44
Er du sikker på at det har noget med eye q at gøre og ikke noget at gøre med alt muligt andet? Jeg prøvede at google mig til det, men kunne ikke finde lignende symptomer. Prøv at led på http://www.google.dk

Hilsner Frida


Besvaret af: Katarina Jensen
D. 28.01.2011 kl.13:46
Arh jeg kan se at du allerede har fået en afklaring af det. Jeg har netop selv handlet eye q fiskeolie ind og hvis jeg kommer ud for nogle symptomer, så holder jeg denne tråd opdateret..Til toppen af siden Udviklet af Altero Webdesign i samarbejde med IT-Profil. Vedligeholdes med ADcms