Sitemap - oversigt over sider Sitemap
Føj til foretrukne Føj til foretrukne
Udskriv denne side Udskriv

 
 

osteoporose og slidgigt

- indlægget er vist 4405 gange.

Oprettet af: britta jensen
D. 26.01.2005 kl.14:25
Jeg er en 59-årig kvinde, som lider af svær osteoporose (T-score på -4,3 i lænderyg) men uden brud.
Jeg er bevægelseshæmmet grundet svær slidgigt i lænderyg, med total diskus-degeneration L5-S1 og slidgigtforandringer. Sammen med funktionsfejl i bækkenet skaber dette smerter ved bevægelse. jeg er oppegående ca. 8 timer i døgnet. Gigtlægerne har opgivet mig og fraråder operation. Det er 3-4 år slitagen opstod.

Oveni har jeg overgangssymptomer og dårlig fordøjelse.
Jeg får i øjeblikket medicin mod et formodet mavesår, som jeg har fået ved at tage Celebra. Jeg tager intet smertestillende, men får sommetider akupunkturbehandling. Kraniosakralterapi giver en vis lindring, men på så kort sigt, at jeg har opgivet det, også fordi jeg skal køre langt til en behandler, og kørslen giver smerter.

Mod osteoporosen har jeg prøvet Forsteo som jeg måtte opgive grundet symptomer fra hjertet. Jeg regner med at skulle tage Fosamax når kuren mod mavesår er færdig om 2 uger. Desuden tager jeg tilskud af mineral og vitamin, men roder noget rundt i hvad der er bedst. Opsteoporoselægerne siger Unikalk er nok, men jeg mener det kan gøres bedre.


Venlig hilsen
Britta


Besvaret af: VITAMINDOKTOR
D. 13.02.2005 kl.23:39
Du kan måske få glæde af følgende opskrift: en Calciumpille til morgenmaden og en magnesiumpille til middag- og aftensmad, Vitamin C 750 mg x 3. Original muslingeolie 2 x 2 kombineret med blodtypekost i hovedsagen til daglig.
VitamindoktorTil toppen af siden Udviklet af Altero Webdesign i samarbejde med IT-Profil. Vedligeholdes med ADcms