Sitemap - oversigt over sider Sitemap
Føj til foretrukne Føj til foretrukne
Udskriv denne side Udskriv

 
 

Forhøjet blodtryk ung mand!

- indlægget er vist 4679 gange.

Oprettet af: Casper
D. 29.01.2005 kl.16:23
Kære doktor,
jeg er en und mand på 30 år som har fået konstateret 105/165 i blodtryk, hvilket åbenbart er for højt. Jeg har den sidste måned gået på kur, hvor jeg har tabt mig 3-4 kilo har en højde på 169 og vægt på nuværende tidspunkt på 78 og jeg mangler en ti kilo til hvis jeg ville undgå piller fra lægen. Jeg er meget psykisk ned pga. tanken om at jeg skal bruge medicin resten af livet. Har nu været hos lægen i sidste uge igen og det har måske ingen effekt at jeg havde for mange kiloer på. Min kost består af frugter,grøntsager og meget lidt brød og kødprodukter og samtidig løber jeg 5 km hver uge 3 gange. Jeg ved snart ikke hvad jeg skal have stillet op imod min kamp for at undgå medicinen, er der andre muligheder end at bare begynde med det i første omgang receptmedicin saluras som skulle være vanddrivende. ????
Forresten jeg har samtidig spiserørsbrok, hvilket nok er kommet af stress pga. tanken om at bruge piller har irreteret mig.


Venlig hilsen

Casper


Besvaret af: VITAMINDOKTOR
D. 13.02.2005 kl.23:31
Kære Casper
Vægten betyder en hel del for blodtrykket. Med din indsats er det ikke sansynligt, at du behøver medicin. Din angst for medicin kan imidlertid også få blodtrykket til at stige. Jeg vil tilråde dig blodtypekost og en løbetur hver dag på ca. 15 minutter. Jeg har en del patienter (også ældre), som ikke behøver blodtrykssænkende medicin når de har gennemført lignende kure.
Venlig hilsen VitamindoktorTil toppen af siden Udviklet af Altero Webdesign i samarbejde med IT-Profil. Vedligeholdes med ADcms