Sitemap - oversigt over sider Sitemap
Føj til foretrukne Føj til foretrukne
Udskriv denne side Udskriv

 
 

Magnesium og graviditet

- indlægget er vist 4930 gange.

Oprettet af: Janne
D. 02.03.2005 kl.09:48
Hej,

Jeg planlægger graviditet indenfor de næste måneder og vil høre om det er OK at fortsætte med at tage Magnesium op til og under graviditeten eller om der er risiko for fosterskader og abort eller om det gør det sværere at blive gravid.

Jeg tager 1 tablet morgen og 1 tablet aften af Healthcraft Magnesium á 150 mg. - d.vs.. 300 mg. svarende til 1500 mg. organisk bundet magnesium.

hilsen

Janne


Besvaret af: VITAMINDOKTOR
D. 12.03.2005 kl.23:01
Tager du mineraler du ikke mangler, er den største risiko spild af penge. Hvis man har mistanke til mineralmangler, ud fra teoretiske overvejelser, er det en god idé, at tage calcium til morgenmaden og magnesium til aftensmaden. Indtag aldrig calcium alene. Magnesium alene indebærer ikke den samme risiko for sundheden. Behovet for tilskud bliver større, hvis der også er et foster, der kræver råstoffer. Mangeltilstande bliver forstærket under graviditeten, og kan være medvirkende årsag til at svangerskabet ikke bliver den gode oplevelse det burde være.
Vitamindoktor


Besvaret af: Janne
D. 13.03.2005 kl.17:27
Hej Vitamindoktor,

Tak for svaret - hvorfor bør man ikke indtage Calcium alene - er det direkte farligt? Jeg tager faktisk også Calcium m. D-vitamin - 2 tabletter dgl. á 400 mg. calcium og 5 mikrogram D-vitamin. Jeg har taget dem sammen med Magnesiummorgen og aften, da Matas anbefalede dette. Er det en dårlig idé?

Hilsen

JanneTil toppen af siden Udviklet af Altero Webdesign i samarbejde med IT-Profil. Vedligeholdes med ADcms