Sitemap - oversigt over sider Sitemap
Føj til foretrukne Føj til foretrukne
Udskriv denne side Udskriv

 
 

Problemer med udskillelsen af syre.

- indlægget er vist 3695 gange.

Oprettet af: Kirsten L
D. 07.03.2005 kl.13:45
Jeg har for nogle år siden været til konsultation hos dig, hvor jeg fik konstateret min buffer til 17, jeg fik at vide, at jeg skulle leve efter min blodtype A, så ville mine symptomer gå over. Det går også bedre, når jeg undgår kød, men jeg har svært ved at få syren ud af kroppen. Min morgenurin har oftest en ph på 7,5-8, så jeg udskiller ikke syren. Kun ved en kombination af løbeture, meget grønt og små portioner falder min urinph til 6-7. Er det bare vejen frem resten af mit liv!!!


Besvaret af: Kirsten L
D. 07.03.2005 kl.13:50
Jeg vil lige tilføje, at jeg har læst din bog madsommedicinogblodtypekost og især kap. 6. Når min ph er basisk, er det så tegn på at mine nyre er ved at give op (s. 78). Jeg er ellers sund og rask i hverdagen, men hvis jeg ikke passer på, får jeg eksem og ondt i hænder og fødder.


Besvaret af: VITAMINDOKTOR
D. 12.03.2005 kl.22:42
Hvis du har det godt og er sund og rask i hverdagen, så har du ikke en forsuring. Når pH-værdien i urinen falder, er det kun udtryk for, at du har spist forsurende mad. Spiser du basisk mad eller blodtypekost, er der måske ikke så meget syre at udskille. Når man har det godt og føler sig sund og rask, er nyrerne bestemt ikke ved at stå af!
VitamindoktorTil toppen af siden Udviklet af Altero Webdesign i samarbejde med IT-Profil. Vedligeholdes med ADcms