Sitemap - oversigt over sider Sitemap
Føj til foretrukne Føj til foretrukne
Udskriv denne side Udskriv

 
 

A-type lider af træthed

- indlægget er vist 4122 gange.

Oprettet af: [ Bruger slettet ]
D. 23.02.2004 kl.19:45
Jeg er blodtype A og spiser vegetarisk som jeg skal... men jeg lider af udkørthed og er hele tiden utrolig svimmel, men jeg er aldrig besvimet. Jeg er ikke træt, sådan at jeg skal sove hele tiden, men jeg er udkørt og har ingen energi og overskud til noget. Jeg overvejer om jeg er af anden blodtype... Jeg fik bestemt min blodtype vha. Eldon kort, men er de helt pålidelige?
Skal jeg spise noget andet? Nogen gange hvis jeg spiser kød, føler jeg at det har det bedre... kan det være rigtigt?


Besvaret af: [ Bruger slettet ]
D. 23.02.2004 kl.19:45
Kære rinxe.
Godt nytår. Jeg kender flere med blodtype A, der ikke kan undvære kød. Fisk, kalkun og kylling er godt kød til daglig anvendelse for blodtype A. Der er individuelle forskelle også indenfor blodtyperne. Det kan også dreje sig om mangler. Her spiller alderen en vigtig rolle, men de fleste med træthed kan have glæde af vitamin Q-10 i doser på 30-120 mg daglig. Start med 30 mg og stig med 30 én gang per uge, indtil din træthed fortager sig eller du er oppe på 120 mg. Er du stadig træt, er årsagen nok en anden og kræver en undersøgelse.
Venlig hilsen VitaminDoktor.Til toppen af siden Udviklet af Altero Webdesign i samarbejde med IT-Profil. Vedligeholdes med ADcms