Sitemap - oversigt over sider Sitemap
Føj til foretrukne Føj til foretrukne
Udskriv denne side Udskriv

 
 

Cellemembran Cocktail

- indlægget er vist 4121 gange.

Oprettet af: Mads
D. 19.03.2005 kl.12:56
Hej Vitamindoktor.

Jeg har læst din bog om blodtypekost, og er igang med at læse Peter J DÁdamos to bøger "spis efter din blodtype." og "lev efter din boldtype."

Jeg er B-type og vil gerne lave mine indkøb efter min blodtype. Jeg er typen der spiser alt hvad jeg synes smager godt, og det vil jeg også blive ved med, selv om det ikke nødvendigvis er B-typekost. Men jeg vil gerne lave rutine mæssige indkøb, som er "sunde" for mig, og derfor vil jeg følge B-typekosten når jeg handler ind. I den forbindelse har jeg et par spørgsmål.

Når jeg køber Letithin Granulat til min Cocktail, må den så godt være fremstillet af sojaolie? Sojaprodukter er jo ikke lige frem det bedste til en B-type som jeg har forstået det....(hvad er en Letithin Granulat af god kvalitet for en B-type?)

Desuden tror jeg at et lille tilskud af Metylcobalamin vil være godt for mig, da jeg tit føgler mig træt, også selv om jeg har sovet i flere timer.... Hvor kan jeg købe Metylcobalamin?

Håber at høre fra dig.
Mvh Mads


Besvaret af: Casper
D. 31.03.2005 kl.22:50
Hej mads..

Jeg er også B-typen, kunne være interessant at dele erfaringer og spisemønster osv...hvor du køber dine varer osv..sen mig en mail hvis det er cimbom@bolina.hsb.se
så kan vi udveksle viden.

Vh
E.C.


Besvaret af: VITAMINDOKTOR
D. 09.04.2005 kl.21:17
Det er soyaprotein blodtype B skal undgå i den daglige kost. Olie er fedt. På samme måde er der forskel på olivenolie og oliven protein. Træthed er et fælles symptom på mange forskellige ubalancer. Ofte hjælper mer motion og tilskud af vitamin Q-10.
Vitamindoktor


Besvaret af: Mads
D. 10.04.2005 kl.14:14
Tak for svaret.Til toppen af siden Udviklet af Altero Webdesign i samarbejde med IT-Profil. Vedligeholdes med ADcms