Sitemap - oversigt over sider Sitemap
Føj til foretrukne Føj til foretrukne
Udskriv denne side Udskriv

 
 

Tåler ikke calcium-årsak?

- indlægget er vist 3703 gange.

Oprettet af: Bjørg Langerud
D. 07.04.2005 kl.23:28
Hei Dr. Flytlie.
Fikk hjelp av deg ifjor så nå prøver jeg meg igjen med noen spørsmål.
Har fått påvist magnesiummangel og calciummangel(ifjor).
Har tatt mye magnesium og en del calcium. Men så er det slik at hvis jeg tar mer enn 1 kapsel eller ts pulver med calcium så får jeg hjertebank og føler meg uvel. Kan dette være et thyroideaproblem. Har hatt mye hjertebank i det siste, tatt EKG men de finner intet galt. Har nå tatt blodprøver og får vite dette om to uker. Når jeg fryser kan jeg bare spise litt også kommer varmen i kroppen. Har litt "snurren" i føtter og hender. Blir fort sulten etter måltid. Men jeg lurer på hva som gjør at jeg reagerer på calcium når jeg helt tydelig mangler det. Tar progesteron krem for å unngå benskjørhet.
Et annet spørsmål: Du skriver i din bok at natron er bra å ta for å rette opp syrebase balansen, jeg tror jeg har for sur kropp! Men er det ok å ta dette over tid. Hva med å ta dette hvis en tror at en har for lite magesyre samtidig. Lever ellers ganske sunt mener jeg; lager all mat selv, baker mitt speltbrød, spiser økologiske grønnsaker, tar en del kosttilskudd bl.a. maria tistel og hypocol.
Er det noen mulighet til å følge med noen kurs som Pharma Nord har hvor du foreleser?
Jeg er homeopat og går stadig på kurs, men har aldri hørt deg forelese, ville vært gøy.
Har du begynt med online konsultasjon? Har du gitt ut noen av dine nye bøker på norsk?
Glad for svar
Vennlig hilsen
Bjørg


Besvaret af: VITAMINDOKTOR
D. 09.04.2005 kl.21:32
De nye bøger kommer formentlig på norsk til høsten. Undgå calcium, hvis det giver dig ubehag. Fortsæt med magnesium og evt. natron til natten. Natron er kun en nødløsning, indtil de basiske mineraler er optaget i kroppen. Indtil videre holder jeg kun kurser for læger, så du må klare dig med bøgerne og denne hjemmeside. Det var meningen, at der skulle skabes mulighed for online konsultationer, men stort arbejdspres i klinikken har forsinket projektet.
Vitamindoktor


Besvaret af: VITAMINDOKTOR
D. 10.05.2005 kl.23:29
Det ser ud til at vi nu fra den 1. juni kan komme i gang med online konsultationer og individuelle råd og vejledninger for VIP-medlemmer. Desværre er det kun bogen "Mad som medicin og blodtypekost" der vil komme på norsk indtil videre.
VitamindoktorTil toppen af siden Udviklet af Altero Webdesign i samarbejde med IT-Profil. Vedligeholdes med ADcms