Sitemap - oversigt over sider Sitemap
Føj til foretrukne Føj til foretrukne
Udskriv denne side Udskriv

 
 

Rosacea

- indlægget er vist 34253 gange.

Oprettet af: Susanne Hovmand
D. 25.04.2005 kl.14:12
Hej
JEg vil gerne høre, om der er nogen, der har erfaringer med blodtypediæt og Rosacea?
Samtidig vil jeg høre, hvordan man kan få konstateret sin blodtype, hvis man ikke vil involvere sin læge?
Susanne


Besvaret af: Bisgaard
D. 06.05.2005 kl.11:38
Hej
Har ikke kendskab til blodtypediæter - men ved at 75 % med rosacea får en betylelig bedring ved at undgå hvede


Besvaret af: VITAMINDOKTOR
D. 10.05.2005 kl.23:13
Hej Susanne
Du kan købe et testset på de fleste apoteker og på nogle Matas- og Helsekostbutikker. De koster ca. 60-80 kr. Man kan ikke på forhånd sige hvad der skyldes fejlernæring og hvad der har andre årsager. Det finder du imidlertid hurtigt ud af ved af prøve at ændre din kost til blodtype-kost i 1-2 uger. Ofte bliver man overrasket over hvor stor betydning kosten har.
Vitamindoktor


Besvaret af: Bisgaard
D. 11.05.2005 kl.17:00
Hej Susanne
Har nu læst om blodtypediæten - den tror jeg ikke på - men vil gerne høre fra dig. såfremt det er noget der hjælper. Jeg er selv rosacea patient Jeg følger nogle leveregler, der gør, at jeg er helt fri for symptomer og har været det i 7 år - så hvis det hjælper dig kunne jeg tage det med i mit forebyggende program.


Besvaret af: Susanne Hovmand
D. 11.05.2005 kl.17:15
Hej Bisgaard. Jeg vil gerne høre om dine andre erfaringer og også om, hvilke symptomer, du havde i sin tid. Susanne


Besvaret af: Bisgaard
D. 12.05.2005 kl.17:35
Hej Susanne.
Det er en længere historie, men du kan godt få den. Jeg kender ikke nogen med rosacea - så jeg vil også gerne høre lidt om hvad du gør.
Det startede i 97 - havde en del symptomer - men troede, at det var almindelige hudforandringer - havde aldrig hørt om rosacea. Det var en voldsom svie og brændende fornemmelse der fik mig til hudlæge.Da jeg så fik diagnosen, kunne jeg jo godt se, at noget var galt. Var rødmosset og havde mange karsprængninger samt "små" bumser.
Jeg fik tetracyklin - uden virkning - fik at vide - at det var behandlingen og at jeg måtte acceptere, at min hud bare blev grimmere. Det ville jeg ikke. Kom så i forbindelse - via Mølholmklinikken - med proffessor Zacharia. Fik en roacutankur på et halvt år.Det fjernede alt undtagen karsprængningerne. Disse blev fjernet med laser.
Han oplyste om forholdsregler og disse følger jeg fuldt ud.
- undgår sol - altid en hat på. Oliefri hudprodukter - clinicprodukter - har altid en solfactor 30 på hele året. Undgår kulde og blæst - har altid en halstørklæde på til at dække huden med. Undgår anstrengende motion. Undgår krydret mad, rødvin. spiritus og madvarer med hvedemel. Undgår al varme - fra ovn, pejs og lign.
En gang om året er jeg hos Esmann i Hellerup til laserbehandling - får fjernet "små" karsprængninger inden de bliver for store - han "støvsuger" nærmest huden - så laseren skyder der hvor karrene er ved at være synlige. Bruger flagylcreme som natcreme - har ikke turdet stoppe denne behandling - af skræk for at det skulle bryde op. De sidste rester af sygdommen - talgkirtler - skal nu fjernes med laser. Ikke fordi de er skæmmende - men jeg troede ikke at de skyldtes sygdommen - men det gør de - så de skal væk. I dag er jeg MEGET bleg - men jo blegere jo bedre. Sådan har jeg fået det.


Besvaret af: Susanne Hovmand
D. 12.05.2005 kl.22:15
Hej Bisgård
Måske skulle vi flytte vores kontakt over i "privatregi", eftersom dette jo er et debatforum for mennesker, der vil vide noget om blodtypediæt. Du er velkommen til at skrive til mig på Susanne.Hovmand@get2net.dk, så skal jeg gerne fortælle mere om mit forløb frem til nu.


Besvaret af: VITAMINDOKTOR
D. 04.06.2005 kl.11:40
Tak for jeres henvendelse. Debatforum er nu et samtaleforum. Fra den 7.6.2005 bliver der en mulighed for, via et VIP-medlemskab (kr.300), at bestille online konsultationer via mail eller via telefon. Her bliver der også mulighed for, via den nye VIP-brevkasse, at Vitamindoktor kan besvare personlige spørgsmål anonymt. Eventuel konsultation på Vejle-klinikken kan aftales på tlf. 75 72 60 90 (pris kr. 800). Som VIP-medlem får du også adgang flere af kapitlerne i mine tre nye bøger. Omlægningen skyldes den hetz offentlige myndigheder kører på hjemmesider, der tilbyder vejledning i egenomsorg (bødeudlæg mod radiodoktoren og flere andre).
Venlig hilsen Vitamindoktor


Besvaret af: wiviann
D. 12.07.2006 kl.14:33
Hej Bisgaard,

Jeg har set din korrespondance med Suanne Hovmand.

Jeg har udviklet rosacea og er nu kommet i behandling med roaccutan.

Jeg vil være meget glad, om du vil rette henvendelse tilbage, idet jeg har nogle spørgsmål om forløbet - og også om, hvorledes man bagefter får fjernet talgkirtlerne, der er årsag til sygdommen. Er det hos Jørgen Esmann i Hellerup.

På forhånd tak.

Med venlig hilsen
wiv


Besvaret af: cammilla
D. 01.06.2007 kl.14:10
hej du kan købe en test i matas, så du kan tage din egen blodprøve....


Besvaret af: bauer
D. 12.04.2008 kl.13:17
hej bisgaard,

jeg lider også af rosacea og vil gerne høre hvilken solcreme du bruger? jeg bruger laveras faktor 40, men den indeholder olie.

hilsen bauer


Besvaret af: larsbernstorff
D. 01.10.2008 kl.10:11
Hej med dig.
Du skriver at du har været symptomfri i 7 år samt at du anvender nogle leveregler.
Kan du på nogen måde uddybe disse leveregler?
P.f.t.Til toppen af siden Udviklet af Altero Webdesign i samarbejde med IT-Profil. Vedligeholdes med ADcms