Sitemap - oversigt over sider Sitemap
Føj til foretrukne Føj til foretrukne
Udskriv denne side Udskriv

 
 

Kløe ved endetarmen

- indlægget er vist 12227 gange.

Oprettet af: Lasse
D. 06.05.2005 kl.13:39

Hejsa

Jeg har gennem mange år været plaget af kløe ved endetarmen. Der kan en sjælden gang være en meget begrænset mænge blod på wc papiret - som jeg har lokaliseret til at komme fra mellemkødet. Min afføring er normal. Jeg døjer med meget sved i området. Har været udsat for at afsætte fugtige pletter på stofstole hvis jeg har tynde bukser på -om det udelukkende er sved, eller også er noget "betændelse" fra tarmen vides ikke.
Kløen er primært i området foran tarmen, og fortsætter til en ømhed mellem ballerne om mod lænden.

Hvad kan det være ?? og er det noget vitaminer/mineraler kan afhjælpe ??

Jeg tager dagligt 3 stk SILICA, 1 Gerimax, 1 fiskeolie, 1 hvidløg, 2 B vitamin (B1 b2 b6)
Jeg er herudover ivrig kaffedrikker, og ryger (Rygestop er sat til 1 Juni)

Mvh
L


Besvaret af: VITAMINDOKTOR
D. 10.05.2005 kl.23:35
Dette kan være udtryk for flere ubalancer: For surt tarmindhold, exem i mellemkødet eller candidaproblemer. Jeg syns din læge skal have chansen for at få lov at hjælpe dig her.
Vitamindoktor


Besvaret af: Sommerlyst
D. 22.06.2005 kl.08:42
Til Lasse.
Jeg har gennem flere år været plaget af kløe omkring endetarmen, hvilket har afstedkommet mange mærkelige "danseoptrin" på gaden eller ved køledisken i supermarkedet, når den pludselige kløe indfandt sig. Jeg begyndte at tage MULTIDOPHILUS fra SOLARAY, og så forsvandt min kløe. I mit tilfælde har der altså været en ubalance i tarmens bakterieflora. Jeg tror det er penicilin, der har skabt problemet.Til toppen af siden Udviklet af Altero Webdesign i samarbejde med IT-Profil. Vedligeholdes med ADcms