Sitemap - oversigt over sider Sitemap
Føj til foretrukne Føj til foretrukne
Udskriv denne side Udskriv

 
 

Vægtøgning på 45 kg p.g.a. antidepressiv medicin

- indlægget er vist 4858 gange.

Oprettet af: paxemand
D. 25.05.2005 kl.20:12
Jeg får 45 mg Marplan i døgnet, og forventer at skulle have depressionsmedicin resten af mit liv. I år 2000 vejede jeg 60 kg - nu vejer jeg 105 kg. Medicinen giver "ulvehunger" - jeg er konstant sulten - jeg ved simpelthen ikke hvad jeg skal gøre - min mave SKRIGER efter mad konstant. Jeg overvejer at få min læge til at henvise mig til en operation hvor man får et bånd om mavesækken - men er der andre alternativer til min spisetrang, ville det være at foretrække for en operation. Jeg dyrker en hel del motion, men da jeg er meget hypermobil får jeg tit skader. Jeg har tænkt på at forsøge at leve efter Atkins teori, men det virker meget ulogiskt, at allle de proteiner skulle kunne medføre vægttab.
Hjælp mig - hvis I har et godt råd. Kærlig hilsen Paxemand


Besvaret af: M.Birth
D. 30.05.2005 kl.10:46
Er du sikker på, du modtager den rigtige behandling?
Der er forskel på "depression" og "depressionslignende symptomer", men desværre bliver alt for mange ikke korrekt behandlet.
"Depressionslignende symptomer" responderer ikke på antidepressiv medicin - dvs den ønskede effekt opnås ikke trods dosisøgning og præparatskift.
Find en behandler der arbejder udfra østens filosofi - der er ofte hjælp at hente mht at finde årsagen i det samlede symptombillede.
Ligeledes bør du tænke i mineralubalancer.
Hilsen
Merete Birth/CIO 17


Besvaret af: VITAMINDOKTOR
D. 04.06.2005 kl.11:37
Tak for din henvendelse. Debatforum er nu et samtaleforum. Fra den 7.6.2005 bliver der en mulighed for, via et VIP-medlemskab (kr.300), at bestille online konsultationer via mail eller via telefon. Her bliver der også mulighed for, via den nye VIP-brevkasse, at Vitamindoktor kan besvare personlige spørgsmål anonymt. Eventuel konsultation på Vejle-klinikken kan aftales på tlf. 75 72 60 90 (pris kr. 800). Som VIP-medlem får du også adgang flere af kapitlerne i mine tre nye bøger. Omlægningen skyldes den hetz offentlige myndigheder kører på hjemmesider, der tilbyder vejledning i egenomsorg (bødeudlæg mod radiodoktoren og flere andre).
Venlig hilsen VitamindoktorTil toppen af siden Udviklet af Altero Webdesign i samarbejde med IT-Profil. Vedligeholdes med ADcms