Sitemap - oversigt over sider Sitemap
Føj til foretrukne Føj til foretrukne
Udskriv denne side Udskriv

 
 

Svimmelhed

- indlægget er vist 7840 gange.

Oprettet af: S. Damgård
D. 05.06.2005 kl.16:28
Hej vitamindoktor!
Jeg så dig i tv forleden, og det var meget interessant at lytte til dine svar. Derfor fik jeg også selv lyst til at henvende mig til dig, da jeg selv har et problem her og nu.
Jeg har i snart 1½ måned gået og været meget svimmel. Det er galt både når jeg ligger ned, sidder, går og står. Især er det rigtig slemt, når jeg skal ned at ligge. Kan heller ikke tåle at kigge opad eller nedad. Det er meget ubehageligt, og jeg er snart ved at gå ud af mit gode skind.
Har været hos lægen for ca. 14 dage siden, hvor mit blodtryk var lidt for højt 145/95, og det har det faktisk været 4-6 gange på 9-10 mdr. Jeg skulle ha taget en del blodprøver, for at se om de kunne vise noget galt. Var så hos lægen igen forleden, og fik at vide, at jeg havde lídt for lav blodprocent og for lav blodsænkning.
Han ville ikke gi mig medicin for blodtrykket, men fik jerntabl., men nævnte også, at jeg måske skulle et smut forbi øre-næse og halslægen, for at blive tjekket der.
Jeg har prøvet at være svimmel op til flere gange gennem årene, men aldrig så lang tid.
Er en kvinde på 54 år, førtidspensionist, har fibromyalgi og slidgigtsygdommen "polyarthrisose" og beg. leddegigt.
Jeg er ved at være godt træt af svimmelheden, og er lidt bange for hvad der kan være galt med mig.

Derfor kunne jeg godt tænke mig at høre din mening om den slags svimmelhed, og evt. gi mig et godt råd til at jeg kan få det bedre og slippe for den.

Mange hilsner S. Damgård


Besvaret af: VITAMINDOKTOR
D. 05.06.2005 kl.16:49
Tak for din henvendelse. Debatforum er nu et samtaleforum. Fra den 7.6.2005 bliver der en mulighed for, via et VIP-medlemskab (kr.300), at bestille online konsultationer via mail eller via telefon. Her bliver der også mulighed for, via den nye VIP-brevkasse, at Vitamindoktor kan besvare personlige spørgsmål anonymt. Eventuel konsultation på Vejle-klinikken kan aftales på tlf. 75 72 60 90 (pris kr. 800). Som VIP-medlem får du også adgang flere af kapitlerne i mine tre nye bøger. Omlægningen skyldes den hetz offentlige myndigheder kører på hjemmesider, der tilbyder vejledning i egenomsorg (bødeudlæg mod radiodoktoren og flere andre).
Venlig hilsen VitamindoktorTil toppen af siden Udviklet af Altero Webdesign i samarbejde med IT-Profil. Vedligeholdes med ADcms