Sitemap - oversigt over sider Sitemap
Føj til foretrukne Føj til foretrukne
Udskriv denne side Udskriv

 
 

E vitamin.

- indlægget er vist 3365 gange.

Oprettet af: puttenas
D. 26.08.2005 kl.15:37
Jeg er i fertilitetsbehandling ( ægdonation ) og har nu gentagne gange stødt på, bl.a. i et forum for udenlandske kvinder som bliver behandlet på udenlandske klinikker, at de får at vide at de skal tage 400mg E vitamin (nogle endda 1000mg) pr.dag. Jeg vil høre dig, om det er noget du kan anbefale ? Og hvad det skulle hjælpe mod? Mange af kvinderne siger at det gør at blodet løber "lettere" og derved får øget blodtilstrømningen til livmoderslimhinden og andre siger det kan modvirke de små blodpropper som ind i mellem kan dannes både i slimhinden, så ægget ikke sætter sig fast og siden i moderkagen, hvad jeg selv var ude for og derfor aborterede i 17. uge. I hvert fald sværger mange af dem til at bruge det - og ligeledes tager en del B-complex ligeledes for at øge chancerne for at ægget sætter sig fast. Ved nogen noget om dette? jeg vil jo gerne optimere mine chancer hvis muligt, men vil til gengæld ikke ødelægge dem, hvis ovennævnte vitaminer skader.

På forhånd tak.

Puttenas


Besvaret af: VITAMINDOKTOR
D. 26.08.2005 kl.21:35
Tak for din henvendelse. Via den nye VIP-brevkasse, kan du anonymt at få svar på spørgsmål vedr. sundhed. Som VIP-medlem får du også adgang til flere af kapitlerne i de tre nye bøger. Som VIP-medlem har du også mulighed for at bestille online konsultationer via mail eller via telefon.
Denne omlægningen skyldes den hetz offentlige myndigheder kører på hjemmesider, der tilbyder vejledning i egenomsorg (fx bødeforlæg til radiodoktoren og flere andre).
Eventuel konsultation på Vejle-klinikken kan aftales på tlf. 75 72 60 90.
Venlig hilsen Vitamindoktor®Til toppen af siden Udviklet af Altero Webdesign i samarbejde med IT-Profil. Vedligeholdes med ADcms